BYTTER NAVN: Snapchat forkortet navnet sitt og lanserer eget produkt. Foto: AFP
BYTTER NAVN: Snapchat forkortet navnet sitt og lanserer eget produkt. Foto: AFP Vis mer

| Snapchat

Snapchat bytter navn

...og lanserer egne kamera-briller i samme slengen.

TOPPGIRL.NO: Våre mest populære sosiale medier-plattformer liker å fornye og holde seg oppdatert på trendene, og neste i rekka er Snapchat.

Bildedelingsappen har valgt å forkorte navnet ned til Snap Inc. for å promoterte sitt aller nyeste produkt: kamera-briller.

Les også: 19 bilder kjendisene sletta fra Instagram

Brillene minner litt Google-brillene som kom for et par år siden, men som ikke slå helt an. Snapchat sin versjon har faktisk potensiale til å bli en greie, mener vi; stilige solbriller med innebygget linse som kan filme korte snutter mens du går.

Videoene kan lastes opp på Snapchat via Wi-Fi eller Bluetooth, og brillene lades ved å bli lagt i etuiet sitt. Ifølge nettstedet Cnet skal de også ligge på en relativt grei pris.

Les også: Kim Kardashian vil studere juss

Vi digger ideen, men sliter litt med å komme på en situasjon der vi behøver dem. Brillene kan for eksempel ikke bli brukt undercover - Snap Inc. har designet dem i sprudlene farger og det lyser til og med i linsen når du filmer.

Det dumme med brillene er at de kun kan kobles til Snapchat og at du uansett må inn på telefonen for å legge ut videoene for å publisere dem. Da kan vi like godt filme med mobilen, sant?

Uansett: Ett stykk gæren Topp!-redaksjon på festival med Snap Inc's nye briller høres ikke ut som en veldig god idé.

 Foto: Snap Inc.
Foto: Snap Inc. Vis mer

Hva synes du om navneskiftet og de nye brillene?