THIRD WHEEL: Det er ikke sååå gøy å henge med et kjærestepar – hvert fall ikke hele tiden... FOTO: scanpix
THIRD WHEEL: Det er ikke sååå gøy å henge med et kjærestepar – hvert fall ikke hele tiden... FOTO: scanpix Vis mer

tredje hjulet på vogna

Har venninnen din fått seg type?

9 grunner til at det suger å være «third wheel».

TOPP: Å være det «tredje hjulet på vogna» har vel aldri blitt sett på som det beste i verden.

Du elsker BFF-en din, og digger BFF-en din sin kjære bae – men du må innrømme at det til tider ikke er gøy å henge med dem alene.

Så, om du noensinne har vært tredje hjulet på vogna (eller er det hele tiden fordi alle venninnene dine har kjærester...), kommer du garantert til å kjenne deg igjen i dette.

LES OGSÅ: Wow – slik ser «7th Heaven»-stjernene ut i dag

1. BFF-en din tar han med overalt. Og da mener vi overalt, hele tiden. Dermed er det slik at alt du vil si til bestevenninna di, må du også si til han – noe som gjør det umulig å si noen av tingene du vanligvis ville sagt på jentekvelden. (Som for eksempel at du synes han søte fyren på burgersjappa ligner veldig på Justin Bieber og lurer på om hun kan hjelpe deg å kidnappe han.)

2. Å rusle rundt med dem får deg til å innse hvor latterlig smale fortau faktisk er...

3. Stolleken. Dere skal ut og spise sammen, og det store spørsmålet er hvor dere skal sitte. Det ender som oftest med at du sitter alene på den ene siden av bordet, og turtelduene på den andre siden. Hurra...

4. De blander deg inn i kranglingen sin. Og vil at du skal velge side – som er vanskelig når du elsker bff-en din, men også vil at baen hennes skal like deg. En tap/tap-situasjon med andre ord.

5. Hver gang noe trist skjer, kan de trøste hverandre. Og du bare:

6. De forsøker alltid å spleise deg med en singel venn. Takk, men nei, takk, liksom.

7. Å dra på tivoli er et mareritt. Du ender alltid opp med å måtte sitte med en fremmed på hver eneste berg-og-dal-bane. Yaaaay...

8. De gir deg konstant sine beste kjærlighetstips. Er det virkelig sååå rart at du digger å være singel?

9. Å tenke på at du er det tredje hjulet, gjør det enda mer kleint å være det tredje hjulet. Når tankene begynner å spinne, klarer du ikke la være å lure på om de ikke synes «det er plagsomt at du henger med dem? Synes de virkelig det er greit at jeg ble med?»