BESTEVENNER: Ta godt vare på venninnene dine. Det kommer du ikke til å angre på <3 Foto: Scanpix
BESTEVENNER: Ta godt vare på venninnene dine. Det kommer du ikke til å angre på <3 Foto: ScanpixVis mer

venninner

7 ting som gjør deg til verdens beste venninne

Ta vare på bff-en din <3

TOPP: Er det én ting vi i TOPP-redaksjonen er enige om, så er det at gode venner er noe av det aller, aller viktigste i hele verden.

Gjennom årene er det slettes ikke uvanlig at flinger og kjærester kommer og går - men vennskapene dine kan du faktisk oppleve å ha absolutt hele livet.

LES OGSÅ: 8 dater du kan ha med bestevenninna di - fordi hvem trenger liksom en bae!

Det er derfor det er så viktig å ta vare på dine nærmeste venner, og vi har samlet 7 tips som gjør deg til en ordentlig stjernevenninne - og får dere til å knytte et enda sterkere bånd:

1. Gi komplimenter. Vis vennene dine at du setter pris på dem ved å gi dem ros og komplimenter. Forsøk å ikke bare fokusere på utseendet, men kvaliteter og egenskaper de har - som at de er skikkelig flinke i fotball.

2. Hold oversikt. Skriv opp i kalenderen når venninnene dine har bursdag eller det skjer noe annet stort i livene deres, som at de har eksamen. På den måten husker du alltid å ønske dem lykke til eller si gratulerer.

3. Snakk om alt. Tør å åpne deg for vennene dine - snakk om drømmer for fremtiden, familien din og alt annet mellom himmel og jord for å bli bedre kjent. Det er lett å ende opp med å kun snakke om crushet sitt og skolen, men forsøk å snakke om andre ting og.

LES OGSÅ: 10 grunner til at venninner ALLTID er viktigst

4. Og vis ekte følelser. Å våge å gråte foran venner kan være skummelt - men er også en måte å knytte enda sterkere bånd. Del både vanskelige og gode følelser med dem.

5. Pass på hverandre. Skal dere på fest sammen? Sørg for å holde sammen hele kvelden - så ingen ender opp med å være alene.

6. Forsvar vennene dine. Ikke nøl med å stå opp for bff-en din om noen er stygge mot henne eller baksnakker. Gode venner forsvarer hverandre ALLTID.

7. Legg planer sammen. Finn på morsomme ting med venner - også ting som skjer om en stund. Ingenting slår å gå og glede seg sammen til noe som skjer litt frem i tid!

LES OGSÅ: De perfekte filmene til venninnekvelden