BESTEVENN: Vi har funnet frem syv spørsmål du og BFF-en din kan stille hverandre for å bli enda bedre kjent! FOTO: Scanpix
BESTEVENN: Vi har funnet frem syv spørsmål du og BFF-en din kan stille hverandre for å bli enda bedre kjent! FOTO: Scanpix Vis mer

bestevenn

7 ting du og BFF-en din burde vite om hverandre

Disse spørsmålene er gull verdt!


TOPP: Vi har alle den ene personen som kjenner oss bedre enn noen andre – ja, av og til kan det faktisk virke som de kjenner oss bedre enn vi kjenner oss selv.

Bestevenner deler alt, og dere vet nok garantert hverandres favorittfilm, favorittmat, siste forelskelse, og pinligste øyeblikk.

Likevel kan det hende at det er noen ting dere ikke vet om hverandre, som kan gjøre vennskapet deres enda sterkere.

Under finner du syv spørsmål du bør spørre BFF-en din <3

LES OGSÅ: Ny sjokkteori om «Riverdale»​

1. Hva er din største frykt? Å snakke høyt om det man er mest redd for, kan hjelpe på frykten. I tillegg vet du at du har noen rundt deg som kan hjelpe deg med å møte og overkomme det du er redd for.

2. Hva er du mest usikker på ved deg selv? Ofte kan det være veldig vanskelig å snakke om det vi ikke liker med oss selv, og det er helt greit – men husk at bestevennen din er glad i deg og liker deg akkurat som du er.

3. Hvordan kan jeg best være til støtte når du er trist? Det kan være utfordrende å skulle være der for noen som ikke har det bra. Noe som kan gjøre det lettere for dere begge, er at dere på forhånd har avklart hva dere selv trenger i en slik situasjon.

Noen liker å snakke om det, mens andre vil bare se en dårlig TV-serie, eller gå en tur i skogen.

LES OGSÅ: Dette blir de største sminketrendene i 2018


4. Hva måtte jeg gjort for at du aldri ville snakket med meg igjen? Å vite om hverandres grenser for hva som er greit og ikke, kan gjøre at dere stoler mer på hverandre og kan ta enda mer hensyn til den andres følelser.

5. Hvis huset ditt brant, hva er den ene tingen du ville tatt med deg? Svaret på dette spørsmålet forteller mye om en person og hva de mener er viktig i livet.


6. Hva er det du ønsker å se tilbake på og være stolt av at du har oppnådd? De fleste av oss har en forestilling av oss selv som gamle, sittende der med kaffekoppen, grått hår og briller, men når du sitter der, hva håper du at du er mest stolt av å ha oppnådd?

Er det å ha fått en stor familie? Reist jorda rundt? Hatt en spennende karriere?

Det er alltid gøy å snakke om drømmer å planer sammen, og dere vil nok lære en del om hverandre og deres verdier i livet samtidig.

LES OGSÅ: Får Khloé Kardashian gutt eller jente?

7. Hva er den ene tingen du vil at jeg skal vite? Kanskje ville du fortalt hvor mye vennen din betyr for deg eller fortalt om noe du har opplevd i livet. Kanskje har du en hemmelighet som du egentlig trenger å fortelle til noen.

Uansett hva det er, snakk med hverandre om det – både de fine og de vanskelige tingene.