BFFs: Er bestevenninnen din den viktigste i livet ditt? Da er det viktig å takke henne! Foto: NTB scanpix
BFFs: Er bestevenninnen din den viktigste i livet ditt? Da er det viktig å takke henne! Foto: NTB scanpix Vis mer

| Bff

6 ting du bør takke BFF'en din for

For ærlig talt, hva skulle du gjort uten henne?

TOPPGIRL.NO: Se for deg livet uten bestevenninnen din. Ganske kjedelig, sant?

Ingen kjenner deg på godt og vondt like mye og ingen ville antageligvis ikke trøstet deg like bra etter et brudd som bestevenninnen din. Dere ler sammen, baksnakker sammen og kjenner hverandre inn og ut.

Les også: 11 kjendisfrisyrer vi digger i høst

Derfor er det på tide med en liten takk, synes vi! Selv om man kan slenge en liten gladirei over messenger i ny og ne, bør du også takke bestevenninnen din for at hun alltid er der for deg.

Tenk over det. Vi har funnet 6 ting du bør takke BFF'en din for:

#1: «Takk for at du alltid får meg i bedre humør»

Det spiller ingen rolle om du har PMS, kjærlighetssorg eller bare en dritdårlig dag. Når du er lei og i dårlig humør booster bestevenninnen din deg til tusen og får deg til å le uansett hva. Hun er den eneste som får deg glad i igjen når alt bare er dritt.

#2: «Takk for at du hører på problemene mine»

Bestevenninnen din sitter stille og hører på når du babler om dine egne problemer, gjerne flere ganger hver gang dere møtes. Hun burde vunnet en pris fordi det er garantert ingen andre som gidder å høre på.

#3: «Takk for at du er verdens fineste person»

Hva skulle livet vært uten henne? Det er som om verden er svart/hvit, og hun er fargene - for å være litt poetisk. Takk bestevenninnen din for at hun er den aller fineste du kjenner som får deg til å le så mye at tårene triller og til du nesten tisser på deg. Det finnes ingen andre.

Les også: 12 rare ting du ikke visste om pupper

#4: «Takk for at du snapper meg hele dagen»

Bare innrøm det, mobilen din hadde vært helt død uten snappene hennes. Og du hadde heller ikke hatt noen andre å sende kleine selfies til hvis det ikke var for henne.

#5: «Takk for at du ikke har samme kjendiscrush som meg»

Okei, hun kan få ha crush på samme person, men det er ganske unødvendig av henne å planlegge en fremtid med Justin Bieber når han faktisk er din.

#6: «Takk for at du er deg»

Hva hadde skjedd hvis du aldri hadde møtt bestevenninnen din? Livet hadde vært tomt og lattermusklene hadde aldri fått like mye trening. Husk å takke bestevenninnen din for at hun er den hun er, og minn henne på at hun er helt uvurderlig.

Kilde: Frida

Har du en bestevenninne? <3