Foto: NTB scanpix
Foto: NTB scanpix Vis mer

| Underlivet

6 tabber du gjør med trusene dine

Undertøy er det nærmeste du har mot kroppen din. Derfor er det viktig å være nøye med hvordan du bruker det!

TOPPGIRL.NO: Truser er ikke alltid enkle saker. På den ene siden kan de være fargespreke og fine, mens de på en annen side er i feil størrelse, ubehagelige og føles helt feil.

Det finnes noen feil de aller fleste gjør når de kjøper truse. Dette er de mest vanlige.

Les også: 6 smarte flørtetips for oss sjenerte

#1: Feil materiale

De fineste trusene kommer gjerne i et tynt, skjørt materiale. Dessverre er det de som er verst for underlivet ditt fordi materialet gjerne ikke puster slik som bomull gjør.

#2: Ødelagte og skitne truser

Let's face it, noen ganger bruker vi undertøy som skulle for lengst vært kastet. Faktisk er det sånn at bakterier fester seg og kan øke risikoen for at du får en infeksjon. Vær derfor forsiktig med å beholde favorittrusa for lenge.

 

#3: String er det eneste du bruker

Det er ikke noe galt i å bruke string, men fordi den gjerne sitter godt plantet mellom skinkene, er det ikke rart at de samler opp bakterier - som igjen kryper til underlivet ditt. 

#4: For liten størrelse

Det er både ubehagelig og ikke så veldig pent å ha undertøy i for liten størrelse, men det kan faktisk være farlig også. Hvis trusene dine gir deg merker i huden, risikerer du vaginale infeksjoner.

Les også: 12 rare ting du ikke visste om pupper

#5: Parfyrmert skyllemiddel

Har du fått utslett eller kløe mellom bena uten å skjønne hvorfor? Grunnen kan være at du reagerer på skyllemiddelet undertøyet ditt er vasket med. Se om det hjelper å vaske undertøyet med skyllemiddel uten parfyme eller bare dropp skyllemiddelet helt.

#6: Fortsatt bruk etter trening

Bakterier ELSKER et fuktig, varmt og mørkt miljø - akkurat sånn som det blir etter du har trent. Hvis du ikke bytter truser etter trening kan det føre til en ubehagelig soppinfeksjon og andre plagsomme ting.

Kilde: Frida

Lærte du noe nytt?