TANTE RØD: Gigi og 5 andre kjendiser forteller om deres mensen-opplevelser. Foto: NTB scanpix
TANTE RØD: Gigi og 5 andre kjendiser forteller om deres mensen-opplevelser. Foto: NTB scanpix Vis mer

| Mensen

6 kjendiser forteller ærlig om mensen

Du hadde også blitt stressa hvis du fikk mensen rett før den røde løperen!

TOPPGIRL.NO: Det er faktisk sånn at halvparten av jordens befolkning blør ut av kroppen én gang i måneden.

Hvorfor synes vi da at det er flaut å snakke om?

Les også: Sjekk Kendall og Kylies pinlige musikkvideo

Desverre er det ikke så enkelt som at vi blør og er ferdig med det heller.

Med mensen følger kramper, kvalme, hodepine, bind, tamponger og diverse andre spørsmål, så det er absolutt ikke noe man skal ta lett på.

Les også: Bella Thorne har tatovert seg i ansiktet

Flere modige stjerner har fortalt i forskjellige intervjuer om deres opplevelser med mensen. Her er noen av dem:

Demi Lovato

«Jeg fortalte det til mamma og søsteren min, og de gjorde meg så flau. Søsteren min brettet et ark i to, lagde et kort og skrev "Gratulerer med mensen!" på den. Man må jo digge en god spøk!»

Jennifer Lawrence

Whoops, Jennifer fikk faktisk mensen rett før Oscarutdelingen. I et intervju med Harper's Bazaar fortalte hun dette: «Plan A var en kjole jeg ikke kunne bruke fordi utdelingene alltid er synkronisert med syklusen min, helt sant. Plan B var en kjole som var løs foran, sånn at jeg slapp å holde inn noe som helst. Den første kjolen var veldig trang, og jeg orket ikke å suge inn magen.» Haha!

Gigi Hadid

Får du større pupper når det er på tide med mensen? Det gjør Gigi også. «Puppene mine er ganske små nå, men de blir MASSIVE når det er "that time of the month."»

Miley Cyrus

Miley fortalte i et intervju at hun fikk sin aller første mensen på settet til Hannah Montana. Det var så flaut, men jeg kunne ikke dra derfra, sa hun. Det verste? Hun hadde på seg hvit bukse. «Jeg gråt og ba mamma om å sette den inn. Jeg måtte jo fortsette å jobbe!»

Katy Perry

Hvis noen sprer rykter om at du er gravid, kan du bare gjøre som Katy Perry og annonsere på Twitter at du har mensen. Hun skrev: «Dere får meg til å gråte, eller kanskje det bare er mensen? DU LESTE RIKTIG, JEG BLØR!»

Khloé Kardashian

Khloé hadde ingen å rådføre da hun fikk mensen for aller første gang. «Jeg var på besøk hos bestemor alene sammen med Rob i Palm Springs» avslørte hun i en KUWTK-epsiode. Aww!

Kilde: Dolly

Hva synes du om kjendisenes erfaringer?