FILE PHOTO OF CAST OF NBC COMEDY "FRIENDS"
"FRIENDS": Skuespillerne fra tv-serien var ikke fan av en viktig del av tv-serien. REUTERS

«Friends»: Dette hatet skuespillerne med serien

Og det er garantert noe av det du elsker mest med «Friends»!

TOPPGIRL.NO: Selv om det er en hel evighet siden «Friends» ble avsluttet (nærmere bestemt 6. mai 2004 #RIP), er dette en serie vi tør påstå at de aller, aller fleste har et forhold til.

Og er det én ting som umiddelbart får oss til å tenke på vennegjengen i New York, så er det kjenningsmelodien «I'll Be There For You». Jepp, vi ser for oss gjengen bade i fontenen og klappe i hendene og danse med paraplyer med én gang!

LES OGSÅ: Her slår Justin Bieber en fan så hardt i ansiktet at han begynner å blø

Men selv om introlåten er elsket av fansen, har Jennifer Aniston, som spilte Rachel i serien, nylig fortalt at skuespillerne ikke likte verken låten eller scenen med fontenen. Say what?!

Ifølge Marie Claire sa nemlig «Friends»-stjernen på BBC's The One Show at "ingen egentlig var fan av den kjenningsmelodien":

— Vi følte at det var litt, jeg vet ikke, å danse i en pytt, en fontene, det føltes skikkelig merkelig, men vi gjorde det, fortalte hun.

LES OGSÅ: Disse stjerneparene forelsket seg på jobben

Vel, uansett om skuespillerne hatet det eller ei, så er uten tvil «Friends»-introen en av tv-historiens mest ikoniske scener og kjenningslåter.

Har du glemt hvordan den går? Her kan du friske opp minnet:

 

Diskutér denne artikkelen

Velkommen til diskusjonen på Topp.no. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at du holder deg til temaet.

Vi fjerner innlegg som inneholder:

  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger