SUKSESS: Brittany Snow, manusforfatter Key Cannon, Anna Kendrick og Rebel Wilson er alle klare for «Pitch Perfect 3». FOTO: Scanpix
SUKSESS: Brittany Snow, manusforfatter Key Cannon, Anna Kendrick og Rebel Wilson er alle klare for «Pitch Perfect 3». FOTO: Scanpix Vis mer

pitch perfect

Dette visste du ikke om «Pitch Perfect»

Nedtellingen til neste film har begynt!

TOPP: I desember er det klart for premiere på «Pitch Perfect 3» – endelig!

Vi gleder oss nesten ihjel, og prøver å korte ned ventetiden litt med denne listen over ting 7 du kanskje ikke visste om suksessfilmene.

1. Fant kjærligheten under innspilling. På filmlerretet er det Skylar Astin og Anna Kendrick som spiller kjærester, men i virkeligheten er Skylar sammen med Anna Camp. De traff hverandre under innspillingen og forlovet seg faktisk i januar i fjor.

Les også: Blue Ivy rapper på farens nye album

2. Rebel Wilson er impro-dronning. At Rebel Wilson er sykt kul visste vi allerede, men visste du at hun improviserer de fleste av sine replikker? Det samme gjelder for Adam DeVine, noe som har ført til at de ofte har endt opp med timesvis med opptak hvor Rebel og Adam har helt ville samtaler med hverandre.

3. «Cups» var egentlig ikke en del av manus
Vi kan nesten ikke tenke oss hvordan «Pitch Perfect» hadde vært uten, men sangen skulle opprinnelig ikke være med i filmen. Anna Kendrick fant sangen via Reddit og da hun hadde sunget den for filmteamet, var ingen i tvil om at dette skulle være Becas audition-sang.

Les også: Rob Kardashian risikerer fengsel

4. Anna Kendrick sang live på set.
Når vi først er inne på Anna: Hun sang faktisk live foran kameraene alle de gangene hun synger alene på i filmen. Resten av sangene er spilt inn i studio.

5. Castet ble sendt på bootcamp.
En måned før filmingen til den første filmen begynte, ble alle sendt på en sang/dans-bootcamp slik at de kunne lære seg hvert eneste dansetrinn og hver eneste sang helt perfekt.

Les også: Derfor har ikke 1D-gutta kontakt

6. Burrito-scenen er basert på en virkelig hendelse. Da manusforfatter Kay Cannon gikk på college var hun på en joggetur langs veien sammen med kjæresten, da en guttegjeng kom kjørende forbi og kastet en burrito på henne.

Flere år senere skulle altså denne hendelsen bli inspirasjonen bak den kjente «burrito drive by»-scenen.

7. Det var flere enn «Fat Amy» som fikk smake burritoen. Da Adam DeVine filmet scenen med Rebel Wilson på bensinstasjonen kastet han ved et uhell burritoen i ansiktet på en kameramann. Ooops...