KINOFILMER: Vi har samlet ni filmer du bør se i sommer! Dette bilde er fra en scene i Amy Schumers «I Feel Pretty». FOTO: Produsent
KINOFILMER: Vi har samlet ni filmer du bør se i sommer! Dette bilde er fra en scene i Amy Schumers «I Feel Pretty». FOTO: Produsent Vis mer

film

9 filmer som har kinopremiere i sommer


TOPP: Det finnes lite som er hyggeligere enn å dra på kino med gode venner, en date (bonuspoeng for at man slipper å prate dersom stevnemøtet er litt kleint!), eller kjæresten.

Under finner du ni filmer dere kan se i sommer.

Denne saken ble først publisert hos Frida.se.

Solo: A Star Wars Story

«Gjennom en serie av dristige eskapader dypt inn i en mørk og farlig kriminell underverden, møter Han Solo sin fremtidige co-pilot Chewbacca, og støter på den notoriske gambleren Lando Calrissian. Dette blir en reise som vil stake ut kursen til en av Star Wars-sagaens mest usannsynlige helt», skriver Filmweb.

«Solo: A Star Wars Story» har norgespremiere 23. mai.

I Feel Pretty

Renee Bennetts lave selvtillit skyter i været etter at hun en dag slår hodet; skaden fører nemlig til at hun ser på seg selv som verdens vakreste kvinne! Forandringen fører til mye forvirring – for for alle andre ser hun nemlig helt lik ut som før.

«I Feel Pretty» hadde norgespremiere 4. mai.

Goodbye, Christopher Robin

Denne filmen handler om hvordan forfatter A. A. Milne ble inspirert til å skrive historien om Ole Brumm.

«Goodbye, Christopher Robin» hadde norgespremiere 9. mars.

Adrift

Kjæresteparet Tami Oldham og Richard Sharp bestemmer seg for å seile til California, men de aner ikke hva som venter dem – en av historiens mest brutale orkaner.

«Adrift» har norgespremiere 1. juni.

Jurassic World: Fallen Kingdom

Det har gått fire år siden Jurassic World-parken stengte. En dag våkner vulkanen på Isla Nubar til liv og truer med å utrydde alt liv; da vender Owen og Claire tilbake til øyen for å redde dinosaurene som er igjen.

«Jurassic World: Fallen Kingdom» har norgespremiere 8. juni.

Love, Simon

Simon Spier har en hemmelighet: Han er homofil. Da han får vite om en annen homofil gutt på skolen, Blue, tar han kontakt via mail – men hvem er egentlig Blue?

«Love, Simon» har norgespremiere 15. juni.

On Chesil Beach

Florence og Edward opplever kjærlighet ved første blikk. Duoen bestemmer seg for å gifte seg, men ulikhetene deres kommer tydelig frem på bryllupsnatten.

«On Chesil Beach» har norgespremiere i juni.

Ocean’s 8

Debbie Ocean har planlagt å rane Met-museet under den årlige Met-gallen i fem år, åtte måneder og tolv dager – målet er å få med seg 150 millioner dollar i diamanter. Som hjelpere har hun med seg en gjeng kvinner som gjør alt de kan for å sørge for at «oppdraget» går knirkefritt.

«Ocean's 8» har norgespremiere 22. juni.

Mamma Mia! Here we go again

Sophie er gravid, og reiser tilbake til Kalokairi i Hellas. Der får hun omsider høre sin mors livshistorie.

«Mamma Mia! Here we go again» har norgespremiere 20. juli.