STORIES: I fjor lanserte Instagram Stories-funksjonen, for å konkurrere med stadig voksende Snapchat. FOTO: Scanpix
STORIES: I fjor lanserte Instagram Stories-funksjonen, for å konkurrere med stadig voksende Snapchat. FOTO: Scanpix Vis mer

Instagram

5 Instagram Stories-hacks du må kunne

Greit å vite, si.


TOPP: I fjor lanserte Instagram Stories-funksjonen, for å konkurrere med stadig voksende Snapchat.

For oss i TOPP tok det litt tid før vi faktisk begynte å ta i bruk funksjonen, men nå synes vi det er gøy, og deler titt og ofte innhold der.

(Pssst: Følg oss på Instagram, @toppstagram.)

Under finner du seks Stories-hacks du kanskje ikke visste om <3

LES OGSÅ: Se One Direction-guttene bli gjenforent på stor musikkfestival

1. Sett en Insta-story på pause. Kanskje har crushen din lagt ut noe på Instagram-story, og du vil se på bildet lenge – we got you. Du kan nemlig sette stories på pause! For å gjøre dét, holder du bare en finger på bildet; da blir bildet der frem til du slipper.

2. Velg en farge. Nei, du trenger ikke velge mellom forslagene som dukker opp automatisk. Du kan faktisk velge akkurat hvilken farge du vil ha. Det gjør du ved å holde fingeren på en av fargene, og deretter kan du dra fingeren frem og tilbake for å finne nøyaktig den nyansen du trenger.

3. Fiks lyset. Mørkt eller dårlig lys når du skal ta bilde? Det fikser du ved å trykke på «lynet» som er nederst i venstre hjørne.

LES OGSÅ: Sophie Elise skulle ønske neste «SKAM»-sesong handlet om...

4. Del videoer/bilder fra kamerarullen. Du kan faktisk laste opp gamle bilder, videoer og Boomerangs også. Det eneste kravet er at de må være laget i løpet av de siste 24 timene. Sveip opp nederst på skjermen, så popper funksjonen opp.

5. Gjør storyen din til et innlegg. Ble storyen din superkul? Da kan du lett gjøre den om til et Instagram-innlegg. Etter at storyen er publisert, er alt du må gjøre å trykke på de tre prikkene i hjørnet. Velg deretter «Del Story».