«13 REASONS WHY»: Hannah og Clay, spilt av Katherine Langford (t. v.) og Dylan Minette (t. h.) kommer til å ha svært få scener sammen i sesong to av Netflix-serien. Dét avslører Dylan selv i et nytt intervju. FOTO: Scanpix
«13 REASONS WHY»: Hannah og Clay, spilt av Katherine Langford (t. v.) og Dylan Minette (t. h.) kommer til å ha svært få scener sammen i sesong to av Netflix-serien. Dét avslører Dylan selv i et nytt intervju. FOTO: Scanpix Vis mer

13 reasons why

4 ting vi vet om neste «13 Reasons Why»-sesong

TOPP: «13 Reasons Why» en av fjorårets desidert mest omtalte serier – og fansen jublet da det ble kjent at sesong to er på vei.

Nå har skuespiller Dylan Minette, som portretterer Clay, avslørt fire ting som kommer til skje i den kommende sesongen ovenfor Seventeen.

Sjekk det ut under!

LES OGSÅ:Har Stranger Things stjernen fått seg kjæreste?

1. Clay sliter fortsatt etter Hannahs død

Selv om det mot slutten av første sesong så ut til at det gikk bedre med Clay, er han fortsatt (naturlig nok) preget av Hannahs død.

– Jeg tror at innvirkningen Hannah og kassettene hadde på Clays liv, aldri kommer til å forsvinne. Det kommer til å ta tid før han har det bra igjen, forteller Dylan.

2. Få scener med Hannah og Clay

– Det kan hende at vi ser flere flashback-scener med Clay og Hannah, men jeg kan si så mye som at vi lærte omtrent alt vi trenger å vite om forholdet deres i sesong en, sier Dylan.

3.Vi lærer mer om Hannah

Det er fortsatt mye vi ikke vet om Hannahs liv, og Dylan forteller at vi kommer til å få vite mer om historien hennes i den kommende sesongen. Vi gleder oss!

4. Flere «flashbacks»

Selv om det blir få scener mellom Clay og Hannah, betyr ikke dét at det ikke blir noen flashback-scener. Ifølge Dylan blir det faktisk ganske mange av dem; men denne gangen er ikke nødvendigvis verken Clay eller Hannah involvert.