NY HÅRFARGE: Vi er vant til å se Hailey Baldwin med sine lyse signaturlokker. I går debuterte stjernen en helt ny, dramatisk look. FOTO: Scanpix
NY HÅRFARGE: Vi er vant til å se Hailey Baldwin med sine lyse signaturlokker. I går debuterte stjernen en helt ny, dramatisk look. FOTO: Scanpix Vis mer

Hailey Baldwin

Overrasket fansen med blått hår


TOPP: Hailey Baldwins modellkarriere har virkelig tatt av de siste årene.

Ungjenta – som er datteren til skuespiller Stephen Baldwin – har vært på forsiden av alle de største bladene, og gått nedover catwalken for blant annet Moschino og Tommy Hilfiger.

I tillegg er hun omringet av andre profilerte fjes: Noen av Haileys nærmeste venner er Bella Hadid, Kendall Jenner, og skuespiller Emily Ratajkowski.

LES OGSÅ: «The Kissing Booth»-stjernen spiller i ny TV-serie

Det er altså ingen tvil om at skjønnheten har oppnådd stjernestaus, og med berømmelse kommer også fans som følger ethvert steg du tar.

I går vekket det oppsikt da Hailey debuterte en helt ny look på Instagram!

Da delte hun bilder fra det som tilsynelatende er sin ferskeste photoshoot – og her var 21-åringens blonde signaturlokker byttet ut med knallblått hår.

LLES OGSÅ: Gjør Chic comeback i neste sesong av «Riverdale»?

Vi regner med at Hailey – i likhet med utallige andre stjerner – bare leker seg med en parykk og at looken dermed er midlertidig, men den «nye sveisen» har likevel fått mye skryt.

«Du ser helt rå ut med blått hår», skriver brukeren @treiszaia på Instagram. «Wow. Dette er helt fantastisk», skriver @laurenmontaruli.

Også kjendiser som Steve Aoki, Noah Cyrus, John Mayer, og sanger Justine Skye viser begeistring i Haileys kommentarfelt.