SØT STJERNE: Chloë Moretz er populær foran kamera - hun har spilt i mer enn 50 filmer! Foto: Scanpix
SØT STJERNE: Chloë Moretz er populær foran kamera - hun har spilt i mer enn 50 filmer! Foto: ScanpixVis mer

I chloë moretz

Nå har hun sikret seg stjernesveisen alle vil ha

Sjekk Chloë Moretz sin nye trend-frisyre!

TOPP: Ok, vi går aldri lei av stjernenes elleville transformasjoner - og den siste uken har det virkelig tatt helt av med nye frisyrer i Hollywood!

Kristen Stewart ser plutselig ut som Justin Biebers ukjente tvilling med nyshavet, platinablondt hår - og Katy Perrys helblekede manke minner mistenkelig om Miley Cyrus for noen år siden...

LES OGSÅ: Slik vet du om crushet ditt er interessert - basert på sms-ene hens!

Men er det én sveis som er mer populær blant kjendisene enn noen andre, så er det boben. Jepp, den som også tok helt av her i Norge etter at «SKAM»-Noora gjorde den til it-sveisen 2016.

Nina Dobrev, Cara Delevingne og Kylie Jenner er bare noen få av superstjernene som har klippet håret kortere - og nå har enda en skjønnhet føyd seg inn i rekken av bob-elskere; nemlig Chloë Moretz.

LES OGSÅ: «Narnia»-stjerne spiller i den nye versjonen av «Den lille havfruen»

Eksen til Brooklyn Beckham, som nylig lurte alle med en veldig overraskende piercing, viste frem sitt ferske, nyklippede hår på Instagram-stories og tagget den anerkjente kjendisfrisøren Gregory Russell i innlegget.

Det er faktisk ikke lenge siden den søte skuespilleren la sin elsk på loben, som er en lengre variant av boben, men det er tydelig at hun ønsket en oppgradering.

Og det er ikke tvil om at stjernen kler sin nye manke! <3

LES OGSÅ: «Harry Potter»-stjernen var faktisk 23 år eldre enn karakteren sin i filmene