FARGERIKE: Hvis du er glad i sterke neonfarger, kan det bety at du er utadvendt og eventyrlysten. FOTO: Scanpix
FARGERIKE: Hvis du er glad i sterke neonfarger, kan det bety at du er utadvendt og eventyrlysten. FOTO: Scanpix Vis mer

neglelakken

Dette sier neglelakken din om deg

Neonfarger, pasteller, rødt, rosa, nude...


TOPP: Det er ingen hemmelighet at mange jenter er glade i neglelakk, og at vi ofte har en hel hylle på badet kun dedikert til nettopp dét.

Det er jo gøy å leke seg med forskjellige farger – neon, pasteller, rødt, nude – før man til slutt finner den perfekte looken.

Nå har Michelle Saunders, som jobber for Essie, funnet ut akkurat hva valget av farge på neglelakk sier om en person – og for TOPP-redaksjonens stemte det faktisk ganske godt.

Sjekk om dét er tilfellet for deg også!

LES OGSÅ: Slik finner du ut hvilken hårfarge som passer deg best

Neon. Det er ingen tvil om at man sikrer seg oppmerksomhet ved å lakke neglene i sterke knallfarger. Derfor er det kanskje ikke så rart at Michelle mener man er en utadvendt og eventyrlysten person hvis man velger neon?

Hvit. Hvite negler skal visstnok bety at man er kul og følger med på trender.

Blå. «Med så mange forskjellige nyanser, er blå veldig allsidig og annerledes, og det kan bety at du er et kreativt menneske», sier Michelle.

Rød. Fordi rødt aldri går av moten og er definisjonen av klassisk, tror Michelle at personer som går for denne fargen er elegant og «chic».

Pastellfarger. Hvis du er glad i myke pastellfarger, skal sjansen være stor for at du er en romantiker – enten du innrømmer det eller ikke.

Sort. Sorte negler er både edgy og tøft! Michelle mener at personer som kjører denne looken er svært sikre på seg selv.

Nude. «Nyanser av nude er perfekt for enhver anledning og passer til alt. Bruker du denne fargen på neglene, kan det bety at du er en rolig person det sjelden er noe drama med», forteller Michelle.

Rosa. Er du gøyal, flørtende og feminin? Da kan det nok hende at rosa er go-to fargen din når du skal lakke neglene før fest.