NEGLESTELL: Vi i har funnet frem de seks vanligste «negl-feilene» og delt våre løsninger! FOTO: Scanpix
NEGLESTELL: Vi i har funnet frem de seks vanligste «negl-feilene» og delt våre løsninger! FOTO: Scanpix Vis mer

Skjønnhet

Dette gjør du feil med neglene dine

Finn ut hvilke store feil du begår når du tar neglestellet!


TOPP: Det er vanskelig å vite hva man kan gjøre for å både skaffe og opprettholde den freshe «nettopp tatt manikyr»-looken.

Dessverre er det mange som behandler neglene sine feil: Har man på seg neglelakk, flasser den av før man i det hele tatt får gått ut av huset, og neglene i seg selv blir skjøre og slitte.

Kjenner du deg igjen? Det gjør vi!

Vi har funnet frem de seks vanligste «negl-feilene» og delt våre løsninger. Sjekk det ut under <3

LES OGSÅ: Nå skal kjønnet på Beyoncés tvillinger ha blitt avslørt

1. Ikke bruk neglelakk hele tiden. Dette kan føre til at neglene dine blir gule og misfargede.

For å fikse problemet kan du prøve å blande en spiseskje med bakepulver med en halv teskje oliven olje og litt sitronjuice. Putt mixen på en bomullspad og gni det over neglene dine. Deretter lar du det virke i et kvarters tid før du skylder det av i kaldt vann. Voíla!

2. Ikke bruk neglelakkfjerner med aceton. Dette er nok en av de aller vanligste feilene jenter gjør. Aceton fjerner den naturlige oljen i neglene dine, noe som fører til at de blir ekstra tørre og skjøre.

Finn altså en variant uten aceton på butikken!

3. Bruk fuktighetskrem. Dersom du ikke har en fuktighetskrem eller olje for neglene enda; skaff deg det! Neglene er avhengige av fuktighet for å holde seg fine og sterke.

LES OGSÅ: Miley Cyrus dukket opp på t-banen i New York i forkledning

4. Husk «base coat». Dette er et punkt som dessverre glemmes av mange! En «base coat» er som neglelakkens primer. Den tas på før lakken, og er ment til å beskytte og styrke neglene dine.

5. Ikke ha for lange negler. Det er ingen hemmelighet at vi jenter gjerne vil ha neglene våre lange, men pass på at du ikke overdriver. For lange negler gir nemlig perfekte levekår for bakterier og dette kan igjen føre til infeksjoner. Husk å ta frem klipperen jevnlig.

6. Ikke pirk av neglelakken. Når neglelakken begynner å flasse av, flasser også deler av neglen din av. Derfor er det bedre å bare fjerne alt når av-flassingen først har begynt.

For å unngå det fullstendig, anbefaler vi å bruke en såkalt «top coat» etter hver gang du har lakket neglene. Dette gjør at lakken sitter lenger og bedre!