SMINKESUKSESS: Kylie Jenner har håvet inn millioner på sminkemerket sitt, Kylie Cosmetics – men stjernens nyeste produkt får skarp kritikk. FOTO: Scanpix
SMINKESUKSESS: Kylie Jenner har håvet inn millioner på sminkemerket sitt, Kylie Cosmetics – men stjernens nyeste produkt får skarp kritikk. FOTO: Scanpix Vis mer

Kylie Jenner

Derfor slaktes Kylie Jenners nye concealer-kolleksjon

Kritikken hagler på sosiale medier!


TOPP: Kylie Jenner har vokst opp i rampelyset – faktisk var stjernen bare ni år gammel da den første «Keeping Up With The Kardashians»-episoden kom på lufta.

Siden den gang har hun tatt skrittet ut fra skyggen til storesøstrene, og blitt en skikkelig it-jente.

I dag er hun den andre rikeste i familien, kun slått av Kim, og store deler av den enorme formuen skyldes Kylie Cosmetics-suksessen.

LES OGSÅ: Slik ser Disney-stjernen Alyson Stoner ut i dag

19-åringens leppestifter blir utsolgt på sekunder hver gang det legges ut et nytt parti med produkter, og det samme har den siste tiden også gjeldt for både øyenskygger og highlightere (rettelse: Kylightere).

Nå har Kylie lansert enda et produkt: Concealere.

Den nye kolleksjonen består av concealere i hele 30 forskjellige nyanser, og fansen er uten tvil glade for at stjernen slår et slag for mangfoldet – men det er et problem.

LES OGSÅ: Kjenner du igjen lille Jamie fra «One Tree Hill»?

Kylie har nemlig ingen permanente, fysiske butikker hvor man kan teste concealerne for å se om de matcher hudtonen din eller ei, og i tillegg til at Kylie Cosmetics ikke aksepterer returer.

«Så hva skjer hvis jeg kjøper en concealer og den er i helt feil nyanse? Hvis du skal begynne å selge concealere og foundation, så må du åpne en butikk. Jeg vil ikke kaste bort pengene mine på noe som kanskje ikke funker», skriver Twitter-brukeren @bellabenetatos.

Og hun er langt ifra den eneste som reagerer. Sjekk noen av tilbakemeldingene som renner inn på sosiale medier under!