FARGERIKE: Vet du egentlig hvorfor beautyblendere kommer i forskjellige farger? FOTO: Scanpix
FARGERIKE: Vet du egentlig hvorfor beautyblendere kommer i forskjellige farger? FOTO: Scanpix Vis mer

Beautyblender

Derfor har beautyblenderne forskjellige farger


TOPP: 2017 har vært året for både vakre, morsomme og merkelige sminketrender.

Vi kan blant annet nevne bølgeformede bryn, glitrende highlightere, og blomster-eyeliner.

Noen av disse går nok «ut på dato» etter hvert, men én skjønnhetstrend som har bestått i lengre tid (og som vi er sikre på er kommet for å bli!), er beautyblenderen.

Denne saken ble først publisert hos Frida.se.

LES OGSÅ: Slik kommer Khloé Kardashians baby til å se ut

Sminkesvampen, som gir gjør det lett å applisere produkter jevnt og uten skjolder, kommer i flere forskjellige farger – men vet du hvorfor?

Selv om ekstremt mange bruker beautyblendere, er det ikke alle som vet hva de forskjellige fargenes funksjon er. Det har nettstedet Chic svaret på.

Ifølge «fasiten» under!

LES OGSÅ: Bildespesial: Slik feiret superstjernene julen 2017

Beige

Den beige beautyblenderen skal brukes til å applisere foundation – den suger nemlig ikke til seg like mye av produktet som de andre.

Svart

Den svarte beautyblenderen er best når det gjelder bruk av mørkere produkter – for eksempel solpudder – ettersom denne svampen ikke blir lite synlig skitten som de andre fargene.

Rosa

Den rosa beautyblenderen er den originale beautyblenderen som kom først på markedet. Den fungerer fint til de fleste formål, så det er denne du bør satse på om du bare skal kjøpe én svamp.

Hvit

Den hvite beautyblender er helt uten fargestoffer, og passer derfor perfekt for deg med sensitiv hud. Den er også god å ha når man appliserer fuktighetskrem eller -serum.