NY FLAMME: Her er Taylor sammen med sin nye flamme Joe Alwyn. FOTO: Scanpix
NY FLAMME: Her er Taylor sammen med sin nye flamme Joe Alwyn. FOTO: Scanpix Vis mer

taylorswift

Taylor fotografert med ny flamme

Og det for første gang!

TOPP: I det siste har Taylor Swift holdt en ganske så lav profil. Hun har ikke gått mye ut i offentligheten, ikke postet noe på Instagram siden 4. mai, og holdt seg forholdsvis godt unna rampelyset. Helt til nå!

Paparazziene har nemlig klart å få knipset et bilde av Taylor og hennes nye flamme. Paret ble oppdaget på en balkong i Nashville, Tennesse, hvor de koste seg med frokost og en kopp kaffe.

Se bildene her.

LES OGSÅ: 5 ting som gjør deg mindre stressa

Selv om media og fansen har vært klar over at de har datet i litt over en måned, fortalte en kilde til E! News at paret faktisk skal ha datet en gooood stund, og at familie og venner har visst om dette lenge.

Tidligere har Taylor datet superstjerner som Joe Jonas, Harry Styles og Tom Hiddleston.

Alwyn derimot, har ikke kommet seg helt opp på superstjerne-status enda, men har dukket opp i noen få filmer og TV-serier som «Billy Lynns hjemkomst» og «The Sense of an Ending.»

Det ser også ut til at han allerede er blitt «godkjent» av Taylors venner - inkludert Selena Gomez. Hun skal nylig ha sagt at hun er svært involvert i bestevenninnens nye forhold! Ååå... <3

LES OGSÅ: Så mye koster det å ha mensen

Vi er jo egentlig ikke så vant til at Taylor er hemmelighetsfull når det kommer til folk hun dater/er sammen med.

Men i følge en kilde vil Taylor prøve å bli kjent med Joe uten å være under et sinnsykt press fra allmennheten – og det skjønner vi veldig godt!

Å ta han med til Nashville virker som et ganske seriøst steg for paret.

Det går også rykter om at de skal kjøpe et hjem sammen i London (som er hjembyen til Joe), ææ! Vi krysser fingrene for kjærleiken <3

,