PARANOID STJERNE: Kendall Jenner øker sikkerheten rundt seg etter at hun visstnok ble ranet i forrige uke. Foto: Scanpix
PARANOID STJERNE: Kendall Jenner øker sikkerheten rundt seg etter at hun visstnok ble ranet i forrige uke. Foto: ScanpixVis mer

kendall jenner

sparket sikkerhetsvakten sin etter skremmende opplevelse

Superstjernen og familien hennes har blitt rimelig paranoide.

TOPP: I forrige uke, nærmere bestemt torsdag 16. mars, skal angivelig Kendall Jenner ha blitt ranet i sitt eget hjem.

Den unge modellen skal nemlig ha blitt frastjålet smykker til en verdi av 200 000 dollar (aka 1,6 millioner kroner!), skriver TMZ.

LES OGSÅ: Lucy Hale spiller i ny storfilm - og det er hennes ekleste rolle hittil

Ifølge sladdernettsiden skal politiet ha blitt tilkalt og umiddelbart dukket opp ved huset hennes, men det skal ikke ha vært antydning til noe innbrudd.

Dette har ifølge en kilde People har vært i kontakt med, fått den 21 år gamle brunetten til å ville øke sikkerheten rundt huset og henge opp et større antall kameraer for å holde oversikt.

BERØMTE VENNINNER: Kendall sammen med Cara Delevingne, som nylig klippet og bleket håret sitt. Foto: Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Derfor droppet Selena Gomez Instagram - rett etter å ha blitt verdens mest fulgte

Men nå skriver TMZ at «Keeping Up With The Kardashians»-stjernen sparket en av sikkerhetsvaktene sine dagen etter at den angivelige ranet fant sted.

Grunnen skal være at den smellvakre reality-kjendisen og resten av hennes berømte familie har mistanker om at ranet kan ha vært planlagt av noen som jobber for Kenny - eller at det i hvert fall har blitt sluppet inn en ubuden gjest.

LES OGSÅ: 7 ting som gjør deg til verdens beste venninne

Det er slettes ikke så rart at Kardashian/Jenner-familien er litt ekstra paranoide - i høst ble storesøster Kim brutalt overfalt og ranet i Paris, og Kendall har tidligere hatt en ekkel opplevelse med en stalker.

I det minste etterforsker politiet hendelsen - og vi krysser fingrene for at de kommer til bunns i denne skremmende saken!

LES OGSÅ: Derfor kommer ikke Selena Gomez til å ville snakke om kjærlighetslivet sitt igjen - noensinne!