NY FLAMME: Toppblogger Sophie Elise Isachsen viser nå frem kjæresten, Kasper Kristoffersen, for første gang. FOTO: Scanpix
NY FLAMME: Toppblogger Sophie Elise Isachsen viser nå frem kjæresten, Kasper Kristoffersen, for første gang. FOTO: Scanpix Vis mer

Sophie Elise isachsen

Sophie Elise viser frem sin nye kjæreste

Bloggeren delte søtt bilde på Instagram.


TOPP: Det begynner å bli noen år siden Sophie Elise Isachsen startet bloggkarrieren på pikerommet i Harstad.

Ungjenta satset hardt på det hun flere ganger har kalt sin «offentlige dagbok», og det lønnet seg i dag er hun et av landets desidert mest profilerte fjes.

Etter å ha etablert seg på bloggtoppen har Isachsen vært også å se i reklamer, på bladforsider, og i TV-programmer som «Bloggerne» og «Mitt Dansecrew».

I tillegg har hun fått mye oppmerksomhet for sitt engasjement innenfor både miljø og dyrevelferd.

LES OGSÅ: «Ingen» forstår seg på Kendall Jenners antrekk

Som rikskjendis har 22-åringen måttet finne seg i at det ikke bare er arbeidet hennes som får oppmerksomhet – også privatlivet hennes er av stor interesse for mange.

Blant annet skapte det flere overskrifter da Isachsen i 2015 ble utsatt for såkalt «hevnporno»: Et privat bilde av intim karakter, tatt uten tillatelse, ble spredt på nettet med lynets hastighet.

Nå er søkelyset nok en gang rettet mot bloggerens privatliv – men denne gangen av langt hyggeligere grunner.

Mandag denne uken valgte hun nemlig å vise frem sin nye kjæreste, Kasper Kristoffersen, for første gang.

❤️ Thank you for being you

Et innlegg delt av Sophie Elise (@sophieelise)

LES OGSÅ: Niall Horan avfølget et av 1D-medlemmene på Instagram

Den vakre nordlendingen – som for tiden jobber med oppfølgerboken til «Forbilde» som kom i fjor, «Forelska» – delte et søtt bilde av seg selv og Kasper på Instagram.

«Takk for at du er deg», skrev Isachsen under bildet. Ifølge stedstaggen er bildet tatt mens paret ferierte i Spania nylig.

Tidligere har Isachsen også skrytt av kjæresten på bloggen.

«Han gjør at jeg blir et bedre menneske. Alle rundt meg ser det, jeg har en annen glød fordi jeg føler meg så bra. Sjelen min blir sett, liksom», lød det i et innlegg forrige uke.