ROMANSERYKTER: Spekulasjoner om en flørt mellom Cole Sprouse og Lili Reinhart har svirret i flere måneder. Nå avslører sistnevnte hvordan deres aller første møte var. FOTO: Scanpix
ROMANSERYKTER: Spekulasjoner om en flørt mellom Cole Sprouse og Lili Reinhart har svirret i flere måneder. Nå avslører sistnevnte hvordan deres aller første møte var. FOTO: ScanpixVis mer

Cole Sprouse

Slik var «Riverdale»-stjernenes første møte

#LOL


TOPP: Etter at «Riverdale» ble sluppet på Netflix tidligere i år, har serien blitt enormt populær.

Skuespillerne ble stjerner over natten, og fansen er minst like interessert i privatlivet deres som de er i karakterene de portretterer på skjermen.

Dét er spesielt sant i Cole Sprouse og Lili Reinharts tilfelle.

LES OGSÅ: Nå er skuespiller Amanda Bynes omtrent ugjenkjennelig

Kollegaene har nemlig fått romanserykter kastet etter seg i flere måneder, og de blir stadig spurt om de dater (noe de verken har bekreftet eller benektet enda).

Vi vet kanskje ikke helt sikkert at de er par, men denne uken delte Lili en ny detalj om forholdet til Cole: Hun fortalte nemlig hvordan deres aller første møte var.

Du tror kanskje at det var kjemi og fyrverkeri mellom duoen med én gang? Nope. Faktisk var det ifølge Lili lite minneverdig.

LES OGSÅ: Nå har Cara Delvingne kvittet seg med sine blonde lokker

– Jeg kan faktisk ikke huske at jeg fikk noe som helst inntrykk av Cole i begynnelsen, avslørte Lili ovenfor W Magazine.

– Jeg hadde vokst opp med «The Suite Life» (serie Cole spilte i som ung, jour. anm.), men jeg ble ikke starstruck i det hele tatt. Han virket bare som en veldig attraktiv, normal fyr, fortsatte skuespilleren.