SVARER PÅ HATET: Rihanna svarte legendarisk på vekt-kommentarene. FOTO: Scanpix
SVARER PÅ HATET: Rihanna svarte legendarisk på vekt-kommentarene. FOTO: Scanpix Vis mer

rihanna

Slik svarer hun på vekt-kommentarene

Reagerer etter at en sportsjournalist skrev artikkelen: "Kommer Rihanna til å gjøre det å være feit til en ny trend?"...

TOPP: Sosiale medier har stått i full flamme etter at en sportsjournalist ble suspendert fra stillingen sin for å ha kalt Rihanna for feit i en artikkel.

I artikkelen, som har overskriften: «Kommer Rihanna til å gjøre det å være feit til en ny trend» skriver han at Rihanna ser ut som en «sumobryter» og gjør narr av at Rihanna har gått opp i vekt (posten er forresten slettet).

Den fikk masse kritikk og hat både på twitter og i media – forståelig nok!

Cosmopolitan.com kalte Barstool en «søppel sportsside», og det er utallige andre medier som har gått ut å sagt at Barstool er patetisk og gjør ting helt feil, ooog vi må bare si oss enig.

LES OGSÅ: Se Taylor fotografert med sin nye flamme!

Men måten Rihanna svarer på artikkelen er legendarisk.

På mandag delte Rihanna en meme av Gucci Mane og forandringen av kroppen hans. Dette er bare noen dager etter at en journalisten Chris 'Spags' Spagnuolo, fra Barstool er blitt suspendert.

😢

Et innlegg delt av badgalriri (@badgalriri)

I memen står det: «Hvis du ikke klarer å håndtere meg i 2007 Gucci Mane, fortjener du ikke meg på min Gucci Mane i 2017» – og vi digger det!

LES OGSÅ: Hør Selena Gomez skryte av Justin

Vi elsker hvordan Rihanna håndterer hatet, og det viser oss enda en gang hvor kul dame hun er!