SELVSIKKER: Kendall Jenner så fantastisk ut da hun dukket opp på søndagens Golden Globes-utdeling. Nå hyller fansen modellen for å ha posert selvsikker på rød løper på tross av et kviseutbrudd. FOTO: Scanpix
SELVSIKKER: Kendall Jenner så fantastisk ut da hun dukket opp på søndagens Golden Globes-utdeling. Nå hyller fansen modellen for å ha posert selvsikker på rød løper på tross av et kviseutbrudd. FOTO: ScanpixVis mer

Kendall Jenner

Slik svarer hun på kvise-kommentarene

Fans hyller Kendall Jenner.


TOPP: I helgen strømmet kjendisene til Beverly Hilton Hotel i Beverly Hills for å delta på en av årets gjeveste prisutdelinger: Golden Globes.

Blant de kjente fjesene som dukket opp var stjerneduoen Justin Timberlake og Jessica Biel, Reese Witherspoon, Margot Robbie, Nick Jonas, «Game of Thrones»-kollegaene Emilia Clarke og Kit Harrington, og Kendall Jenner.

Sistnevnte fikk skryt for sin sorte Giambattista Valli-kjole – men dét var ikke det eneste som sørget for å gi modellen spalteplass i mediene.

Flere nettsteder rapporterer nemlig at fansen nå hyller Kendall for å ha dukket opp på rød løper, på tross av et kviseutbrudd.

LES OGSÅ: Slik svarer Kylie Jenners kjæreste på babyryktene

AKNE: Kendall Jenner har tidligere avslørt at kviser påvirket selvtilliten hennes da hun var yngre. Slik er det tilsynelatende ikke lenger; modellen strålte på rød løper under søndagens Golden Globes. FOTO: Scanpix
AKNE: Kendall Jenner har tidligere avslørt at kviser påvirket selvtilliten hennes da hun var yngre. Slik er det tilsynelatende ikke lenger; modellen strålte på rød løper under søndagens Golden Globes. FOTO: Scanpix Vis mer

Tidligere har Kendall uttalt til Glamour at akne påvirket selvtilliten hennes som ung og at hun alltid skjulte ansiktet sitt – men slik er det (heldigvis) ikke lenger.

Da hun ankom på Golden Globes-løperen, strålte hun, og så absolutt ikke ut til å bry seg om kvisene som hadde brutt ut på kinnene hennes.

Og hvorfor skulle hun det? Det er jo helt naturlig!

LES OGSÅ: Dårlige nyheter for ivrige «Game Of Thrones»-fans

«OK, at Kendall Jenner dukket opp og viste frem kvisene sine mens hun så fantastisk ut... Jeg håper alle jenter kan gjøre det fremover», skrev Twitter-brukeren @yellowcustards da bilder fra den celebre tilstelningen begynte å florere på nettet.

Dét bestemte stjernen selv seg for å svare på.

«Aldri la den dritten stoppe deg», lød meldingen fra Kendall.