POPULÆR: Mackenzie Foy (t. v.) opplevde enorm oppmerksomhet etter at hun spilte Renesmee i den siste «Twilight: Breaking Dawn». Her er hun i en scene fra filmen, sammen med Kristen Stewart. FOTO: Scanpix
POPULÆR: Mackenzie Foy (t. v.) opplevde enorm oppmerksomhet etter at hun spilte Renesmee i den siste «Twilight: Breaking Dawn». Her er hun i en scene fra filmen, sammen med Kristen Stewart. FOTO: ScanpixVis mer

Mackenzie foy

Slik ser Bella og Edwards datter ut i dag

«Twilight»-stjernen har virkelig vokst opp 😱


TOPP: Det var nok ikke bare oss som satt igjen med en litt tom og melankolsk følelse da den siste «Twilight»-filmen kom ut i 2012.

(Jepp, det er faktisk fem år siden allerede. Tiden går altfor fort.)

Vi i TOPP har savnet Bella Swan og Edward Cullen siden lysene ble slått på og det var på tide å forlate kinosalen, og holder oss den dag i dag oppdatert på hva stjernene som fylte rollene driver med.

LES OGSÅ: Slik var Miley Cyrus og Nick Jonas' aller første kyss

Robert Pattinson har lagt sine dager som vampyr bak seg, og har spilt i filmer som «Water For Elephants» og «Remember Me».

I tillegg har han i lengre tid vært forlovet med artisten FKA Twigs – men den siste tiden har det dessverre blitt spekulert i om forlovelsen er brutt.

Kristen Stewart har på sin side funnet lykken med Victoria's Secret-modellen Stella Maxwell (som forøvrig er Miley Cyrus' eks).

LES OGSÅ: Dove avslører det villeste ryktet hun har hørt om seg selv

Videre har Taylor Lautner – som portretterte drømmegutten Jacob Black – blant annet vært å se i actionfilmen «Abducted».

Men en vi ikke har hørt så mye om er Mackenzie Foy; den søte jenta som spilte Renesmee, Bella og Edwards datter.

Nå er hun ikke lenger så liten, og mange sperret opp øynene da 16-åringen nylig dukket opp på premieren av «Thor: Ragnarok» i Los Angeles.

Se bildene av henne under!

9126992cw
9126992cw Vis mer
9126770cv
9126770cv Vis mer
SPL1599565_231
SPL1599565_231 Vis mer