STJERNE: Josefine Frida Pettersen spilte hele Norges Noora i «SKAM» – men hvordan fikk hun egentlig rollen? FOTO: NRK
STJERNE: Josefine Frida Pettersen spilte hele Norges Noora i «SKAM» – men hvordan fikk hun egentlig rollen? FOTO: NRKVis mer

Josefine Frida Pettersen

Slik fikk hun rollen som «SKAM»-Noora

Josefine Frida Pettersen avslører.


TOPP: Det er drøye fire måneder siden den siste episoden av «SKAM» kom ut, men det føles ut som en evighet.

(Ja, en evighet. Vi fikk tross alt abstinenser allerede etter et par dager.)

Vi savner Hartvig Nissen videregående skole og alt dét førte med seg: Even, Isak, Vilde, Sana, Jonas, Eva, Sana,Yousef, William, Noora...

Snufs.

LES OGSÅ: Dette kledde stjernene seg ut som på Halloween

Men, selv om fansen har måttet ta farvel med karakterene, betyr ikke dét at de ikke lenger interesserer seg for skuespillerne som portretterte dem. Tvert i mot!

Derfor ble det svært godt tatt i mot da det i oktober ble kjent at Josefine Frida Pettersen – aka «Noora» – har gjort sitt første portrettintervju.

Det var danske ELLE som fikk æren av å snakke med stjerneskuddet, og hun avslørte blant annet hvordan hun kapret rollen som hele Norges Noora – for konkurransen var alt annet enn beskjeden.

LES OGSÅ: Så mye tjener hver av Kardashian/Jenner-søstrene

– Det var tre auditionrunder med 1200 deltakere. Vi måtte improvisere litt og sitte i par, og på den siste prøvespillingen skulle jeg ha en såkalt «kjemi-audition» med han som spilte William (Thomas Hayes, jour. anm.), for å se om vi hadde «connection», sier Josefine til bladet.

– De ringte meg, faktisk på bursdagen min, og sa at jeg hadde fått rollen. Det var gøy!, fortsetter den talentfulle blondinen.

Videre forteller hun at hun ikke hadde noe som helst erfaring med skuespill før «SKAM», men at hun heller drømte om å bli klassisk sanger og spille piano. Dét skriver ViUnge.dk.

Nå, derimot, er drømmen å fortsette som skuespiller. Yay!