KRITIKKSTORM: Blac Chyna er i hardt vært etter at hun publiserte et bilde av datteren med rosa musefletter på Instagram. FOTO: Scanpix
KRITIKKSTORM: Blac Chyna er i hardt vært etter at hun publiserte et bilde av datteren med rosa musefletter på Instagram. FOTO: Scanpix Vis mer

Blac Chyna

Slettet Instagram-bilde av datteren etter kritikkstorm


TOPP: I januar 2016 ble det kjent at Blac Chyna og Robert Kardashian hadde en flørt på gang.

Dét kom som et sjokk for mange, da Chyna allerede hadde en nokså turbulent historie med Kardashian-familien.

På den tiden var nemlig Kylie, Roberts lillesøster, sammen med rapperen Tyga som har en sønn med Chyna – og det manglet ikke på Instagram-feider mellom de to jentene.

LES OGSÅ: Kim Kardashian slaktes for sine ferskeste nakenbilder

image: Slettet Instagram-bilde av datteren etter kritikkstorm

Likevel blomstret altså kjærligheten mellom stjernene, og kort tid etter at romansen ble kjent for offentligheten, avslørte duoen at de ventet barn – på tross av at forholdet ifølge amerikanske medier var preget av eksplosive krangler og midlertidige brudd.

I november kom datteren Dream til verden, men dessverre førte ikke dét til at dramaet tok slutt. I juni gikk Robert og Chyna hver sin vei for godt.

Siden den gang har det vært litt roligere rundt begge småbarnsforeldrene, men nå skaper sistnevnte nok en gang overskrifter.

LES OGSÅ: Kendall Jenner dater visstnok denne kjente musikeren

Denne uken delte hun nemlig et bilde av datteren med lange, rosa musefletter.

Flere fans reagerte med sinne og mente at Chyna behandlet Dream som en dukke i stedet for et barn.

«Hun er ikke en leke. Det der er ikke hårspenner, men extensions», skriver én Instagram-bruker ifølge australske Girlfriend. «Stakkars baby. Forhåpentligvis ender hun ikke opp som moren sin», kommenterer en annen.

Chyna har ikke kommentert situasjonen, men bilde ble slettet kort tid etter at de kritiske kommentarene begynte å renne inn.

image: Slettet Instagram-bilde av datteren etter kritikkstorm