ANKLAGER: Etter at Rebel Wilson delte sitt nye Vogue-cover, begynte fansen å spekulere i om bildene av stjernen var manipulert. FOTO: Scanpix
ANKLAGER: Etter at Rebel Wilson delte sitt nye Vogue-cover, begynte fansen å spekulere i om bildene av stjernen var manipulert. FOTO: Scanpix Vis mer

Rebel Wilson

Slår tilbake etter Photoshop-kritikken


TOPP: Rebel Wilson har vært i bransjen i mange år, men det var først da hun kapret rollen som Fat Amy i «Pitch Perfect»-filmene at karrieren virkelig tok av.

Siden den gang har vi blant annet sett henne i «How To Be Single», og neste år kommer «The Hustle», hvor hun spiller mot Anne Hathaway, på kino.

I tillegg er Rebel fast inventar på alle prisutdelinger og andre celebre tilstelninger.

LES OGSÅ: Se bildene: Dette er verdens dyreste hotellrom

Det er altså ingen tvil om at komikeren er et av Hollywoods mest kjente fjes.

Dét fører selvfølgelig med seg haugevis av goder – men medaljen har en bakside, og det har Rebel fått kjenne på kroppen denne uken.

Da hun delte sitt nye Vogue-cover på Instagram, satt det nemlig i gang heftige spekulasjoner om at bildene har blitt manipulert.

LES OGSÅ: Ny funksjon avslører hvor mye tid du bruker på Instagram

«De har redigert bildet. Se på ansiktet og hendene hennes; de er tynnere. Hvorfor kan de ikke bare vise den naturlige skjønnheten hennes?», skriver én Twitter-bruker ifølge australske Girlfriend.

«Jeg synes du er fantastisk, og coveret er flott, men det ser redigert ut – og mye mer enn bare lyset og andre småting. Det gjør meg trist», skriver en annen. «Dette ser ut som en helt annen kvinne», legger en tredje bruker til.

Nå har Rebel slått tilbake mot anklagene.

«Jeg tok et bilde av dataskjermen under photoshooten, slik at dere får se originalbildet. Vær så snill og ikke si at bildene er sterkt manipulert, for dét er ikke tilfellet», lyder det fra stjernen på Twitter.