TRIO: Dylan Minnette og Katherine Langford ble stjerner over natten etter at de spilte i «13 Reasons Why», som er produsert av blant annet Selena Gomez. FOTO: Scanpix
TRIO: Dylan Minnette og Katherine Langford ble stjerner over natten etter at de spilte i «13 Reasons Why», som er produsert av blant annet Selena Gomez. FOTO: Scanpix Vis mer

13 Reasons Why

Skal Selena være med i neste «13 Reasons Why»-sesong?

Dette mener en av skuespillerne.


TOPP: Det er ingen tvil om hvilken serie som er årets mest omtalte så langt.

(Vel, akkurat her hjemme i Norge kan «SKAM» kanskje konkurrere.)

«13 Reasons Why» har tatt verden med storm, og historien om Hannah Bakers selvmord har blitt heftig diskutert – både i pressen, blant kjendiser og innbyrdes i vennegjenger.

LES OGSÅ: Katy Perry skrev «I Kissed a Girl» om en annen superstjerne

Netflix-originalen, som er basert på boken med samme navn, ble originalt pitchet som en film med Selena Gomez i hovedrollen.

Slik ble det altså ikke, men stjernen ga ikke fra seg prosjektet helt likevel: Hun og moren Mandy Teefey har nemlig produsert den megapopulære serien vi kjenner i dag.

Selv om hun til foreløpig har holdt seg bak kameraet, svirrer nå ryktene om at «Hands to Myself»-sangeren får en rolle i andre sesong av dramaserien.

LES OGSÅ: Justin Biebers bisarre oppførsel vekker oppsikt blant fansen

Ikke vet vi – men skuespiller Amy Hargreaves, som spiller Clays mamma, tviler på at Selena dukker opp.

– Da hadde det handlet om Selena Gomez, og ikke den viktige historien til karakterene. Det hadde bare blitt en distraksjon. Jeg tror ikke hun kommer til å gjøre en cameo, sa Hargreaves til ABC News.

– Men hvem vet? Man kan aldri være sikker, avsluttet skuespilleren.

Pjuh... Vi venter i spenning!