INNRØMMELSE: Selena Gomez har innrømt at hun liker å kysse denne mannlige stjernen – og det er ikke kjæresten Tbe Weeknd. FOTO: Scanpix
INNRØMMELSE: Selena Gomez har innrømt at hun liker å kysse denne mannlige stjernen – og det er ikke kjæresten Tbe Weeknd. FOTO: ScanpixVis mer

Selena Gomez

Selena liker å kysse med...

Stjernen avslører.


TOPP: Søte Selena Gomez har vært skuespiller siden hun fikk sin første rolle i «Barney & Friends» tidlig på 2000-tallet.

Mange kjenner henne som Alex Russo fra «Wizards of Waverly Place», men skjønnheten har virkelig vokst opp siden den gang.

Blant annet har hun sluppet flere brennheite musikkvideoer etter at Disney-dagene tok slutt.

LES OGSÅ: Ashley Tisdale deler sin verste motebommert

Hun har også spilt i den mye omtalte filmen «Spring Breakers» sammen med venninnene Ashley Benson og Vanessa Hudgens, og 39 år gamle James Franco.

I fjor jobbet hun nok en gang med sistnevnte i filmen «In Dobious Battle», og under et intervju avslørte Selena at hun slett ikke hadde noe i mot kyssescenene med sine kjekke kollega.

– Jeg likte det faktisk, jeg skal ikke lyve. Det er nok fordi jeg ikke kysser så ofte i virkeligheten, så jeg synes det er gøy når jeg får gjøre det på film, fortalte hun til Sirius XM den gang.

LES OGSÅ: Dette sier den siste selfien din om deg som person

KOLLEGAER: Selena Gomez innrømmer at hun liker kyssescenene med 15 år eldre James Franco. FOTO: Scanpix Vis mer