STJERNE: Miley Cyrus har vært i rampelyset helt siden hun var 11 år gammel. FOTO: Scanpix
STJERNE: Miley Cyrus har vært i rampelyset helt siden hun var 11 år gammel. FOTO: ScanpixVis mer

Miley Cyrus

Se Miley reagere på sin egen audition-tape fra 2003

Hanna Montana <3


TOPP: Er det en artist vi i TOPP digger, er det Miley Cyrus.

Vi ble først kjent med blondinen gjennom den legendariske serien «Hanna Montana» i 2006, som ble sendt på Disney Channel, og derfra gikk det bare oppover.

Samme år ga hun nemlig ut åtte sanger fra serien, som ble superpopulære – og årene siden har vært minst like preget av hits.

Selv om Miley startet karrieren som en Disney-karakter, og ble sett på som en av Hollywoods mest «uskyldige» stjerner, varte ikke dét så altfor lenge etter at hun hang fra seg Hannah Montana-parykken for godt i 2011.

LES OGSÅ: Mener Kylie Jenner endelig innrømmer å ha forstørret brystene

BEGYNNELSEN: Miley Cyrus ble først kjent som Hannah Montana i Disney-serien med samme navn. FOTO: Scanpix Vis mer

Jepp, de fleste fikk nok litt sjokk da hun slapp musikkvideoen til låta «Wrecking Ball» i 2013, hvor hun blant annet viser seg naken og slikker sensuelt på en hammer.

Siden den gang har gullstrupen trukket seg mer tilbake fra rampelyset, og hun skaper ikke lenger så altfor mange overskrifter.

Nå er hun aktuell med den sårbare singelen «Malibu», og viser en litt annen side av seg selv.

Det er altså ingen tvil om at Miley har forandret seg og blitt voksen siden «Hannah Montana»-dagene, men i et nytt intervju ble stjernen innhentet av fortiden.

LES OGSÅ: Selena Gomez innrømmer at hun liker å kysse denne stjernen

I et intervju hos Radio Disney fikk hun nemlig se audition-klippet av seg selv som 11-åring, og vi digger reaksjonen hennes.

I videoen blir også Miley spurt om t-skjorten hun har på seg, hvor det står «Jeg skulle hatt min egen TV-program», og da svarer hun selvsikkert at det kommer til å skje.

Lol – vi elsker at hun hadde rett!