KLASSIKER: Emma Watson spiller Belle i «Beauty and the Beast». FOTO: Scanpix
KLASSIKER: Emma Watson spiller Belle i «Beauty and the Beast». FOTO: ScanpixVis mer

Emma Watson

Så mye tjente Emma Watson på «Skjønnheten og Udyret»-rollen

Stjernen fikk en ellevill sum med penger for å spille Belle.

TOPP: Selv om vi er journalister og skriver titalls kjendissaker i uken, slutter vi i TOPP-redaksjonen aldri å la oss overraske over summene stjernene håver inn på diverse prosjekter.

Nylig fant vi blant annet ut at Kardashian-søstrene krever flere millioner for ett enkelt reklameinnlegg på Instagram, og at Gigi Hadid får inn hele 211 000 kroner per dag. Pjuh...

LES OGSÅ: Denne selfien fikk forlovelsesryktene til å svirre rundt Demi Lovato

Nå har det også blitt kjent hva favorittdama vår, Emma Watson, tjente på å spille Disney-prinsessen Belle i den nye versjonen av «Skjønnheten og Udyret».

Ifølge The Hollywood Reporter fikk hun 3 millioner dollar, som tilsvarer i overkant av 25 millioner norske kroner, for bare å ta på seg rollen – men det er langt ifra alt skjønnheten (no pun intended) til slutt kommer til å håve inn på filmen.

LES OGSÅ: Kendall sparket livvakten sin etter skremmende opplevelse

Kilder nettsiden har snakket med anslår nemlig at Emma vil ha tjent opp mot 15 millioner dollar, eller 127 millioner kroner, når eventyret er over. Dette beløpet kan dog bli noe større eller mindre, alt ettersom hvor godt filmen blir mottatt. Pjuh...

TJENER FETT: Ifølge The Hollywood Reporter, tjener Emma Watson i overkant av 127 millioner kroner på å spille Belle i «Skjønnheten og Udyret». FOTO: Scanpix Vis mer

Ble beskyldt for å være hykler

Det er ikke bare en veldig (!) ålreit lønn som har sørget for flere Emma Watson-overskrifter i det siste.

Forrige måned ble hun kritisert for å stille opp i en lettkledd shoot for motemagasinet Vanity Fair, og ble av mange stemplet som hyklerisk; haterne mente nemlig at det var feil av skuespillerinnen, som er selverklært feminist, å fronte så mye kropp.

LES OGSÅ: Derfor slettet Selena Instagram etter å ha blitt verdens mest fulgte

Blant annet mente de at nakenheten i bildet bidrar til å understreke at kvinner ofte blir fremstilt som objekter i samfunnet.

Da hun ble konfrontert med kritikken i et intervju en uke senere, var ikke Emma redd for å si kraftig ifra.

– Feminisme handler om å gi kvinner et valg, sa «Harry Potter»-stjernen til Reuters.

LES OGSÅ: 6 «rare» ting med puppene dine som faktisk er helt normalt

– Feminisme er ikke noe du skal bruke for å bryte ned andre kvinner. Det handler om frihet, det handler om likestilling. Jeg forstår virkelig ikke hva puppene mine har med saken å gjøre. Det er veldig forvirrende, avsluttet brunetten.

Yas, queen. YASSSS.