ROMANSE: Nick Jonas er kjent for å foretrekke kvinner som er eldre enn han selv – og nå svirrer ryktene om at han dater skuespiller Priyanka Chopra. Her er duoen sammen under årets MET-galla. FOTO: Scanpix
ROMANSE: Nick Jonas er kjent for å foretrekke kvinner som er eldre enn han selv – og nå svirrer ryktene om at han dater skuespiller Priyanka Chopra. Her er duoen sammen under årets MET-galla. FOTO: Scanpix Vis mer

Nick Jonas

Romanseryktene svirrer rundt Nick Jonas og denne skuespillerinnen

Hun er 10 år eldre enn «Jealous»-sangeren.


TOPP: Nick Jonas har vært i rampelyset helt siden han fikk sitt store gjennombrudd i 2005.

Den gangen var han en del av bandet «Jonas Brothers» sammen med sine to brødre, Kevin og Joe.

Mye har skjedd på de 13 årene som har gått; gruppen ble splittet, og Joe startet et nytt band (DNCE), mens Nick satset på solokarriere. Kevin lever på sin side livet sammen med kona og deres to barn.

LES OGSÅ: Slik svarer Lili Reinhart på graviditetsryktene

Nick er nok den som har fått mest oppmerksomhet etter at Jonas Brothers-dagene tok slutt.

Kjekkasen har blant annet hatt enorm suksess med singler som «Jealous» og «Close».

I tillegg skaper datinglivet hans titt og ofte overskrifter. I romantiske relasjoner er Nick nemlig kjent for å foretrekke kvinner som er en del eldre enn han selv.

LES OGSÅ: Nå har Nilus Langballe fra «Harry Potter» giftet seg

I 2016 ble han fotografert i het flørt med 13 år eldre Kate Hudson, og nå svirrer ryktene om at han dater den 10 år eldre filmstjernen Priyanka Chopra.

Ryktene oppsto først etter at duoen dukket opp på MET-gallaens røde løper sammen, men den siste uken har de fyrt opp under fansens spekulasjoner.

På mandag ble Nick og Priyanka observert da de gjestet en baseballkamp sammen, og kort tid senere nøt de kvalitetstid på en båt (her ble de fotografert, og de ser svært så nære hverandre ut...).

Sjekk bildene under!

LES OGSÅ: Test av neglelakkfjerner: Én får karakter 1, én får 6