FIKK NOK: Camila Mendes (t. v.) og Lili Reinhart reagerte kraftig da de oppdaget at bilder av dem hadde blitt manipulert av filippinske Cosmopolitan. FOTO: Scanpix
FIKK NOK: Camila Mendes (t. v.) og Lili Reinhart reagerte kraftig da de oppdaget at bilder av dem hadde blitt manipulert av filippinske Cosmopolitan. FOTO: ScanpixVis mer

lili reinhart

«Riverdale»-stjernene raser mot manipulerte bilder av seg selv


TOPP: Lili Reinhart og Camila Mendes ble superstjerner over natten da hitserien «Riverdale» ble sluppet på Netflix i fjor.

For tiden er duoen opptatte med å spille inn de resterende episodene av sesong to, og selvfølgelig med å promotere programmet i pressen.

Blant annet gjorde Lili og Camila et intervju med Cosmopolitan nylig, i tillegg til å posere for tilhørende bilder til artikkelen (de var på coveret av magasinets februar-utgave).

LES OGSÅ: Derfor er fansen rasende på Kim Kardashian

I ettertid virket det som at jentene var svært fornøyde med både teksten og bildene av seg selv i den amerikanske utgaven av bladet, men da filippinske Cosmopolitan nylig delte noe av innholdet på sin Instagram, reagerte «Riverdale»-skuespillerne kraftig.

Da hadde nemlig bildene blitt manipulert; både Lili og Camilas midje var betydelig smalere enn på originalbildene.

«Vi vil at leserne av Cosmopolitan Philippines skal vite at disse kroppene ikke er våre; de har blitt tuklet med og er ikke naturlige. Vi vil se kroppene våre slik de er. Jeg er ikke interessert i å ha en smalere midje. Jeg er mer enn fornøyd med den jeg allerede har», lød starten av Lilis velbegrunnede utblåsning.

LES OGSÅ: Verdenskjent TV-stjerne har fått rolle i «Riverdale»

«Det er trist at Cosmopolitan Philippines følte et behov for å gjøre oss tynnere. Camila og jeg er f**n meg vakre. Akkurat som vi er», skriver stjernen videre.

Se bildene de aktuelle bildene under og les Lilis tordentale i sin helhet hos E! Online.

«Riverdale»-stjernene raser mot manipulerte bilder av seg selv
«Riverdale»-stjernene raser mot manipulerte bilder av seg selv