FORANDRET: Sarah Hyland har den siste tiden blitt beskyldt for å ha lagt seg under kniven. Nå kommenterer hun ryktene. FOTO: Scanpix
FORANDRET: Sarah Hyland har den siste tiden blitt beskyldt for å ha lagt seg under kniven. Nå kommenterer hun ryktene. FOTO: ScanpixVis mer

sarah hyland

Nå svarer hun på operasjonsryktene

Sarah Hyland slår tilbake mot anklagene om plastisk kirurgi.


TOPP: Sarah Hyland fikk sitt store gjennombrudd da hun kapret rollen som Haley Dunphy i «Modern Family».i 2009.

Siden den gang har stjernen blant annet dukket opp i filmene «Vampire Academy», «See You In Valhalla», og «Scary Movie 5».

Det er altså ingen tvil om at Sarah er en vaskeekte superstjerne – og, selv om det selvfølgelig har mange goder, er det slett ingen dans på roser.

LES OGSÅ: Derfor raser fasen mot Kim Kardashian på Twitter

Blant annet må hun tåle å høre usanne rykter om seg selv på daglig basis.

Som regel blir det ignorert, men denne uken slo Sarah tilbake mot ondsinnede spekulasjoner om utseende hennes.

Bladet Life & Style antydet nemlig i en artikkel at 26-åringen hadde fått utført plastisk kirurgi i ansiktet. Dét fikk skuespilleren til å se rødt.

LES OGSÅ: Slik ser «The Ring»-jenta ut, 15 år etter at filmen kom

«Dette gjør meg så sint. Å få folk til å gi sin mening om jeg har operert ansiktet mitt eller ikke, er latterlig og nedverdigende. Fuck off», skrev stjernen på Twitter.

Videre forklarer hun at fjeset hennes har forandret seg av helsemessige årsaker.

– Jeg har delvis kommentert disse ryktene allerede. Folk som dere er grunnen til at unge jenter føler behov for å forandre ansiktet sitt. Mitt fjes er blitt endret av livreddende medisin, fortsetter Sarah.