VEKKET REAKSJONER: Da Selena Gomez ankom årets Met-galla, hevet mange øyenbrynene. Stjernen var nemlig flere hakk mørkere i huden enn vanlig – og det tok ikke lang tid før sosiale medier flommet over av vitser om at stjernen hadde gått på en skikkelig «spraytan-smell». FOTO: Scanpix
VEKKET REAKSJONER: Da Selena Gomez ankom årets Met-galla, hevet mange øyenbrynene. Stjernen var nemlig flere hakk mørkere i huden enn vanlig – og det tok ikke lang tid før sosiale medier flommet over av vitser om at stjernen hadde gått på en skikkelig «spraytan-smell». FOTO: Scanpix Vis mer

Selena Gomez

Nå svarer hun på Met-kritikken

TOPP: Mandag denne uken gikk årets Met-galla av stabelen i New York, og som vanlig dukket flere av Hollywoods aller største stjernen opp på den røde løperen.

Blant gjestene var Kim Kardashian, Ariana Grande, Cole Sprouse, Katy Perry, Rihanna, Kendall og Kylie Jenner, Shawn Mendes, Nicki Minaj, Gigi Hadid... Listen er lang!

Også Selena Gomez var på plass, og multitalentet poserte for de ventende fotografene iført en hvit, flommende maxikjole fra Coach.

LES OGSÅ: Emma Stone dater angivelig denne superstjernens eks

Men dessverre var det ikke det vakre antrekket som fikk mest oppmerksomhet.

Mange bet seg nemlig merke i noe helt annet; at 25-åringens hudtone var langt mørkere enn vanlig – og nokså oransje.

Etter at paparazzibildene ble sluppet på nett, lot ikke reaksjonene vente på seg. Etter kort tid florerte det vitser om at stjernen hadde gått på en skikkelig «spraytan-smell» på både Instagram og Twitter.

Se Selenas reaksjon lenger ned i saken!

LES OGSÅ: Bianca Nustad (21) lever av å spille – slik gjør hun det

«Selena Gomez minnet meg nettopp på hvorfor jeg er redd for å ta spraytan. #MetGala», skriver brukeren @sunshinegay på Twitter.

Nå har stjernen selv svart på kritikken, og det ser heldigvis ut til at hun tar situasjonen med humor.

I går delte brunetten en video av seg selv som løper fra gallaen og «rømmer» inn i en bil, med følgende tekst: «Meg når jeg så bildene av meg selv fra Met-gallaen».

Se videoen under.

Lol! Vi elsker at Selena har selvironi – en mislykket spraytan er tross alt ikke verdens undergang.