TRAUMATISK: Kim Kardashian åpner seg om det brutale ranet Paris i ny «KUWTK»-episode.
TRAUMATISK: Kim Kardashian åpner seg om det brutale ranet Paris i ny «KUWTK»-episode.Vis mer

Kim Kardashian

Nå snakker Kim Kardashian omsider ut om ranet

Stjernen åpner seg om den traumatiske kvelden i nytt klipp.

TOPP: Det er liten tvil om at Kardashian/Jenner-klanen er verdens mest omtalte familie. Kendalls prestasjoner i moteverdenen blir slått stort opp i mediene, forholdet mellom Kourtney og Scott følges med argusøyne av fansen, Kylies enorme sminke-suksess skrives om konstant...

Alle de profilerte søsknene er ekstremt kjente fjes, men likevel er det én av dem som skiller seg ut som den mest berømte: Kim.

Tobarnsmoren har vært i rampelyset helt siden hun «bare» var Paris Hiltons bestis tidlig på 2000-tallet, og nå, mer enn ti år senere, er hun en av verdens største stjerner.

LES OGSÅ: Så mye tjente Emma Watson på «Skjønnheten og Udyret»-rollen

Dét har sine fordeler, så klart. Blant annet kan brunetten kreve i overkant av fire millioner kroner for ett enkelt reklameinnlegg på Instagram, og har en privatjet som til enhver tid kan fly henne til alle verdens luksuriøse reisemål.

Men medaljen har en bakside.

Kim må også leve med konstante strømmer av hat og gale stalkers, og i fjor fikk hun erfare berømmelsen og rikdommens aller mest skremmende side. Hun ble nemlig bundet fast og ranet under et besøk i Paris.

LES OGSÅ: Denne selfien fikk forlovelsesryktene til å svirre rundt Demi Lovato

Etter ranet tok realitystjernen seg en pause fra alle sosiale medier i lang tid, og hun har latt være å kommentere hendelsen offentlig – før nå. I denne ukens «Keeping Up With The Kardashians»-episode, deler 36-åringen detaljer fra den traumatiske kvelden med søstrene Khloé og Kourtney.

Se klippet nederst i saken.

Forberedte seg på voldtekt

I tidligere teasere for episoden har hun fortalt at hun lå og halvsov da hun hørte fottrinn i trappene, og at hun begynte å bli bekymret da hun ikke fikk svar etter å ha ropt «hallo» et par ganger.

Brunetten skal så ha ringt sin daværende livvakt, Pascal, men rakk ikke å få svar før en av ranerne kom inn på soverommet og tok telefonen hennes.

LES OGSÅ: Kendall Jenner sparket livvakten sin etter skremmende opplevelse

– Han tok teip foran munnen sånn at jeg ikke skulle skrike, så grep han tak i bena mine. Jeg var naken under morgenkåpen. Han dro meg mot seg, og jeg tenkte «OK, nå skjer det. De kommer til å voldta meg». Jeg forberedte meg mentalt, men så skjedde det ikke, sier en gråtkvalt Kim i den nye episoden.