KULE CHLOË: Superstjernen tester nye looker for tiden - og har blant annet ikke langt hår lenger. Foto: Scanpix
KULE CHLOË: Superstjernen tester nye looker for tiden - og har blant annet ikke langt hår lenger. Foto: ScanpixVis mer

chloë moretz

Nå har hun tatovert seg under puppen

Men bildet av Chloë Moretz sin nye, vågale tatovering ble fort fjernet igjen. 

TOPP: Chloë Moretz har latt det gå litt sport i å teste nye looker den siste tiden. For bare noen dager siden klippet «The Fifth Wave» håret i en kort bob og har blitt platinablond - og nå har hun lagt til enda en ny tatovering i samlingen sin.

Det var den anerkjente kjendistatovøren Dr. Woo, som holder til i Los Angeles, som la ut et bilde av stjernens nye kroppskunst i går - men fjernet bildet like etter.

LES OGSÅ: I kveld dukker «SKAM»-stjernen Thomas Hayes opp i ny tv-serie

Mon tro om den talentfulle skuespilleren syntes selfien avslørte litt for mye hud siden tatoveringen, som sier «it gets better than this», er plassert like under den ene puppen hennes?

NY TATOVERING: Tatovøren Dr. Woo delte dette bildet onsdag 15. mars på sin Instagram-konto. Under skrev han «Some healed ones on @chloemoretz». Like etter fjernet han bildet. Foto: Instagram/@_dr_woo_ Vis mer

Uansett er dette langt fra den første tatoveringen til blondinen. 20-åringen, som til tross for sin unge alder har spilt i mer enn 50 filmer, har faktisk minst sju tatoveringer fra før av.

LES OGSÅ: Selena Gomez har begynt å bruke kjærestens klær - og The Weeknd bare MÅTTE kommentere det

Blant annet har eksen til Brooklyn Beckham en rose, et kors og signaturen til bestemoren på ryggen, «CK» i hvitt blekk på ankelen og familiens initialer på låret.