ÅPNER SEG: Louis Tomlinson har tatt bladet fra munnen om romanseryktene med bandkollega Harry Styles. FOTO: Scanpix
ÅPNER SEG: Louis Tomlinson har tatt bladet fra munnen om romanseryktene med bandkollega Harry Styles. FOTO: ScanpixVis mer

Louis Tomlinson

Louis åpner seg om «Larry»-ryktene


TOPP: Det kom som et sjokk for mange da One Direction i 2015 avslørte at de skulle ta en pause.

Det er ingen tvil om at det var en trist nyhet for fansen, men heldigvis betød det ikke at boyband-guttene ble borte fra rampelyset.

Harry kom nylig ut med album (og gjør suksess som skuespiller i «Dunkirk»), og både Niall, Louis og Liam har sluppet singler.

De er altså fortsatt å se på diverse røde løpere og celebre tilstelninger – men vi må innrømme at vi lengter etter å se gullstrupene som en gjeng.

LES OGSÅ: Disse «Riverdale»-kollegaene ble sett kyssende på fest

Spesielt det sterke båndet mellom Louis og Harry er det mange som savner.

Dessverre gikk mye av luften ut av dét vennskapet allerede før bandet ble splittet, da rykter om at guttene hadde en hemmelig romanse tok helt av.

Nå har Louis åpnet seg om «Larry»-spekulasjonene.

I et intervju med The Sun forteller sangfuglen at duoen kom godt overens fra dag én, men at de skled fra hverandre ettersom romanseryktene ble mer og mer heftige.

LES OGSÅ: Derfor avlyser Justin Bieber resten av verdensturnee

«Det skapte annen stemning mellom oss, fordi vi visste at alle analyserte alt vi gjorde. Det gjorde alt – fra begges side, tror jeg – vanskeligere», forteller Louis til nettstedet.

«Det føltes også litt respektløst mot Eleanor, som var kjæresten min. Jeg er veldig beskyttende ovenfor sånne ting, ovenfor folk jeg er glad i», fortsetter artisten.

Pjuh... Vi får helt vondt i hjertet!

Heldigvis la Louis også til at han alltid har hatt, og fortsatt har, stor respekt for Harry – og vi er sikre på at det gjelder vice versa <3