RYKTEFLOM: De siste dagene har fansen spekulert heftig i om Cole Sprouse og Lili Reinhart venter sitt første barn. Nå tar sistnevnte til motmæle. FOTO: Scanpix
RYKTEFLOM: De siste dagene har fansen spekulert heftig i om Cole Sprouse og Lili Reinhart venter sitt første barn. Nå tar sistnevnte til motmæle. FOTO: Scanpix Vis mer

Lili Reinhart

Lili Reinhart Svarer på graviditetsryktene


TOPP: Etter at spekulasjonene hadde svirret i lang tid, bekreftet omsider Cole Sprouse og Lili Reinhart at de dater tidligere i år.

Denne saken ble først publisert hos Frida.se.

I april ble paret nemlig fotografert mens de klemte og kysset på ferie i Paris.

Nå har det oppstått spekulasjoner om at «Sprousehart» har tatt forholdet til et nytt nivå: På sosiale medier florerer nemlig rykter om at Lili er gravid.

LES OGSÅ: Nå har Nilus Langballe fra «Harry Potter» giftet seg

image: Lili Reinhart Svarer på graviditetsryktene

Spekulasjonene oppsto etter at et bilde av duoen ble delt på Instagram. Hvorfor? Fordi magen til Lili så vidt er synlig i kjolen hun har på seg...

Se det aktuelle bildet over!

Nå har stjernen selv tatt til motmæle.

– Det er fælt at et mindre flatterende bilde av magen min som sirkulerer på nettet fører til at hundrevis av folk tror jeg er gravid, skriver Lili på sin Instagram Story.

LES OGSÅ: Test av neglelakkfjerner: Én får karakter 1, én får 6

– Nei. Ikke gravid. Dette er bare kroppen min. Noen ganger er jeg oppblåst. Noen ganger tas det et lite flatterende bilde av meg. Noen ganger har jeg perioder hvor jeg går opp i vekt, fortsetter «Riverdale»-stjernen.

– Kroppen min er noe jeg aldri kommer til å unnskylde meg for. Den forandrer seg hele tiden, og det kommer din til å gjøre også. Og det er er helt greit, skriver Lili videre.

Se Instagram Story-en i sin helhet under.

image: Lili Reinhart Svarer på graviditetsryktene
image: Lili Reinhart Svarer på graviditetsryktene
image: Lili Reinhart Svarer på graviditetsryktene
image: Lili Reinhart Svarer på graviditetsryktene