BESKYLDES FOR JUKS: Fansen mener en av Kylie Jenners berømte leppestifter har blitt solgt med to ulike navn og to ulike priser. Foto: NTB Scanpix
BESKYLDES FOR JUKS: Fansen mener en av Kylie Jenners berømte leppestifter har blitt solgt med to ulike navn og to ulike priser. Foto: NTB ScanpixVis mer

| Kylie Jenner

Kylie Jenner: Beskyldes for å selge gammel leppestift

Har Kylie Jenner bare byttet navn og pakning på leppestiften?

TOPP.NO: Helt siden Kylie Jenner lanserte egen sminke, Kylie Cosmetics, har hennes nå verdensberømte lipkits solgt som varme hvetebrød verden over. 

Ofte er lipglossene og de flytende leppestiftene utsolgt lenge før de kommer i butikk, fordi det er så mange Kylie-fans som lengter etter å få kloa i dem!

LES OGSÅ: Derfor er Bella Thorne venn med alle eksene sine — hun røper den BESTE grunnen

Men nå får realitystjernen tyn fra flere skuffede fans. Istedenfor å glede seg over sesongens nye farger på de matte leppestiftene, har flere ivrige (og observante!) Lip Kit-brukere sett at den «eksklusive» leppestiften «Blitzen» fra julekolleksjonen er heeelt lik «Spice»

Den eneste forskjellen det kan se ut til at det er på de to leppestiftene, er at «Blitzen» ble solgt i en pakke med fire ulike leppestifter for 45 dollar (375 kroner), mens «Spice» selges i en pakke med lipliner inkludert for 29 dollar (242 kroner).

LES OGSÅ: Slik setter du inn tampongen riktig


Flere reagerer på at det som egentlig er et gammelt produkt blir solgt som en eksklusiv, og unik ny farge i julepakken, når du faktisk egentlig kan få tak i akkurat samme farge ellers.


Seventeen forsøkte å få tak i Kylie selv, men superstjernen har valgt å ikke kommentere fansens beskyldninger.