Foto: All Over Press.
Foto: All Over Press. Vis mer

| Justin Bieber

Justin bruker en formue på dette

– Alt i det nye huset skal være fjernstyrt.

–Tenåringsidolet Justin Bieber har akkurat brukt en formue på et luksushus i Hollywood Hills. Nå bruker han enda mer på å fylle huset med tekniske duppeditter han kan leke seg med.

– Justin er gal etter tekniske duppeditter og han vil at husket skal være et kunstverk- Alt fra badekaret til gardinene skal være fjernstyrt, sier en kilde til showbizspy.

Det nye huset hans skal ha en hjemmekino og et stort spill-rom. Her skal alle de siste nyhetene og spillkonsollene alltid være innen rekkevidde, sammen med et stort utvalg av spillmaskiner. Det kommer til å bli det ultimate gutterommet for Justin Bieber.

Stjernen har nylig sagt at han vil ha en familie innen ti år.

– Om ti år seg jeg for meg at jeg har en familie. 28, det er en fin tid å ha en familie på, fordi jeg vil være en ung pappa, sier han til showbiz.

Men han er en stor stjerne og det har han vært lenge. Derfor er han klar over at ting han sier fort blir blåst opp, og forsikrer seg om at dette ikke vil skje her:

– Ikke trekk noen konklusjoner, folkens. Ti år er langt frem i tid, så jeg sier kanskje. Men det kommer hvertfall ikke til å skje i nærmeste fremtid, forsikrer han.

Justin Bieber har akkurat tredd inn i de voksnes rekker, da han nylig fylte 18 år.. Det han ønsket seg var heller ikke veldig vanlig. På 18-årsdagen ville han sette en ny Guinness verdensrekord ved å ha flest meldinger innen 24 timer på et sosialt nettsted. Han sier han er klar over ansvaret ved å bli 18 år og forsikrer fans og familie om at han ikke kommer til å begynne å synge om sex og alkohol

– Nå har jeg blitt voksen og kan ta avgjørelser som jeg vil. Men mamma komemr sikkert til å mase hele tiden og ringe meg hver dag.