Foto: All Over Press
Foto: All Over PressVis mer

| Justin Bieber

Justin Bieber hyller Michael Jackson

- Han var en inspirasjon for oss alle. Se videoen!

Det var et stort sjokk for både fansen og familien til Michael Jackson da han døde i juni 2009.

I tiden etterpå fortsetter Kongen av Pop og bli hyllet av de største stjernene i verden.

I en hyllest til Michael Jackson på Grauman’s Chinese Theatre i Los Angeles i går kveld, dukket Justin Bieber opp for å hylle legenden, skriver Celebrity-gossip.net.

Slik skal fansen feire 18-årsdagen hans

- Han var en inspirasjon

Justin Bieber ble introdusert av datteren til Michael, Paris Jackson, som Paris Hilton tidligere har sagt er oppkalt etter henne selv.

Den populære 17-åringen gikk ut på scenen og sa noen hyggelige ord om Michael før han sang sin egen tolkning av sangen «Rockin Robin», som Michael hadde en cover-versjon av i 1972.

Under talen sin forteller Justin til publikum at han sjeldent er nervøs, men han må innrømme at han var det før denne opptredenen.

- Michael har betydd så mye for meg, og jeg vet han har betydd mye for dere også. Han var mer enn en entertainer. Han var en inspirasjon, sier han.

- Han var en snill mann som også har gjort mye for veldedighet, og derfor ser jeg opp til han. Jeg tror folk kommer til å huske han for musikken og dansingen hans, men vi må også huske han for den mannen han var, forteller Justin videre før han oppmuntrer publikum med enda en runde applaus.

Se bilder fra opptredenen:


Foto: All Over Press
Foto: All Over Press
Foto: All Over Press
Foto: All Over Press
Foto: All Over Press

Se også video av opptredenen til Justin her: