Foto: All Over Press. Justin Bieber kommer kanskje til Norge neste år! Han har norske kjenninger, og kryss
Foto: All Over Press. Justin Bieber kommer kanskje til Norge neste år! Han har norske kjenninger, og kryssVis mer

| Musikk

Justin Bieber håper på Norges-konsert i 2012

Alle Biebs-hjerter gleder seg!

Topp møtte Justin Bieber (18) i Los Angeles, og han kunne fortelle den gledelige nyheten at han håper å komme til Norge i 2012!

Assistenten til mammaen hans er norsk, så superstjernen kjenner godt til Norge. Sigrid i TOPP møtte han, og kunne fortelle at han var like søt og hyggelig som han ser ut som. I tillegg forteller han at han liker Norge godt, og har lyst til å komme hit neste år.

– Mammas assistent er norsk, og derfor har jeg veldig lyst til å holde en konsert der. I tillegg har jeg veldig mange dedikerte fans der, som jeg elsker!

Dette er ting som klinger vakkert i våre ører. I TOPPs julekalenderkan du vinne mange Justin Bieber-premier, blant annet kule buttons. Vi håper han kommer og synger for oss neste år!

I den siste tiden har den aktuelle «Under The Misteltoe»- kjekkasen vært i trøbbel. Han har som kjent blitt anklaget for å være far, men har fått uventet støtte fra mange kanter. Den trolig ekte faren Robert Powell har gått ut i pressen og sagt at det er han som faktisk er faren, og at barnemoren kun gjør det for pengene.

– Jeg var ikke egentlig forberedt på alt som kom til å skje. Alle har vært veldig støttende, men det har gått rykter om alderen min der ute. Det er ikke hyggelig, men alle har vært så snille med meg. , sier Justin til Celebgossip.com

Se bildespesial av Justin og Usher under.