Foto: All Over Press
Foto: All Over PressVis mer

| Justin Bieber

Justin Bieber endrer musikkstil

Dette kan du vente deg fra de nye låtene hans.

På 18-årsdagen til Justin Bieber var han slettes ikke alene om å feire.

I forbindelse med 18-årsdagen hans hadde nemlig fansen laget en helt egen sang som ble sluppet på bursdagen hans, og inntektene gikk til veldedighet.

Som om ikke det var nok, ga de den populære stjernen en aldri så spesiell gave da de sørget for at han satte verdensrekord på den store dagen.

Etter den store dagen er det ingen tvil om at «Never Say Never»-stjernen har blitt voksen, og nå endrer han musikkstil, skriver PerezHilton.com.

Justin bruker en formue på dette!

Justin Bieber viser en mer voksen side

Ifølge musikkprodusenten Mike Posner vil de nye låtene til Justin være mye mer modne enn det han har kommet med tidligere.

Han forteller at det er den ny miks av hip-hop og frekke rytmer som skal sørge for at musikken appelerer til enda flere folk der ute.

Det er forventet at den nye låten «Boyfriend »skal slippes 26. mars, og da vil du få høre noe annet en den pop-sensasjonen Justin Bieber startet som, mener han.

- Jeg har Biebers nye singel. Jeg skrev og produserte den sammen med han. Bare vent til du hører rytmen på denne. Du kommer til å flippe ut! Du kommer til å spille denne sangen mange ganger. Den er råbra!

I tillegg blir det hintet om at Justin kommer til å rappe en del på den nye låten, som kan bli svært spennende.

En DJ fra Baltimore som har hørt låten forteller at rytmen vi får høre kan sammenlignes med den rollen Justin Timberlake fant etter han var med i NSync.

Fikk opptre på bursdagen til Justin Bieber