SKRYT: Justin Bieber fikk skryt av eksen. FOTO: Scanpix
SKRYT: Justin Bieber fikk skryt av eksen. FOTO: Scanpix Vis mer

selena gomez

Hør Selena Gomez skryte av Justin

Sangfuglen nølte ikke med å snakke varmt om kjendis-eksen.

TOPP: De fleste av oss har vært med på den ganske så turbulente reisen til Selena Gomez og Justin Bieber. Helt fra 2011, da det ble offisielt at de datet, til de gjorde det slutt (dato for dette er for så vidt ganske så uvisst).

I november 2015 innrømte til og med Justin at noen av sangene fra Purpose-albumet handlet om Selena – og vi fikk hjerter i øynene igjen <3 <3.

LES OGSÅ: Så mye koster det å ha mensen

Vi er nok ikke de eneste som har håpet at de kanskje skulle finne tilbake til hverandre. De var jo tross alt et av favorittparene våre (hvert fall ut ifra sånn de hadde det i starten).

Uansett hva som skjer med Selena og Justin i fremtiden, ser det ut som om de har et relativt greit forhold til hverandre igjen.

Under et radiointervju hos «Sirius XMs Morning Mashup Show» (trykk på lenken for å høre intervjuet), som Selena gjestet mandag, begynte de å prate om søndagens «One Love Manchester» minnekonstert.

Ariana Grande hadde samlet en gjeng med artister for å hedre ofrene og de skadde som ble utsatt for terrorangrepet etter konserten hun holdt i den britiske storbyen 22. mai.

Oooog Selena sparte ikke på å skryte om artistene som deltok.

Hun forteller at hun syntes det var vakkert, og at alle artistene gjorde en utrolig god jobb.

LES OGSÅ: Derfor fikk Robert Pattinson nesten sparken fra «Twilight»

Popstjernen skrøt også av eksen Justin Bieber: – Jeg syntes Justin gjorde det bra, sa Selena.

Hun var glad for at Justin deltok på en så viktig begivenhet, med et så viktig budskap.

Til slutt forteller Selena at hun håper alle vil ta med seg budskapet fra minnekonserten videre – at vi nekter å leve i frykt.