«HARRY POTTER»: De fleste av skuespillerne fra de populære filmene spilte karakterer som var omtrent like gamle som dem selv. Men det gjaldt slettes ikke alle! Foto: Promo/«Harry Potter og Føniksordenen»
«HARRY POTTER»: De fleste av skuespillerne fra de populære filmene spilte karakterer som var omtrent like gamle som dem selv. Men det gjaldt slettes ikke alle! Foto: Promo/«Harry Potter og Føniksordenen»Vis mer


«harry potter»

«Harry Potter»-stjernen var 23 år eldre enn karakteren sin

Jepp, det høres spinnvilt ut - men er faktisk helt sant!

TOPP: Opp gjennom filmhistorien (og ikke minst i tv-serier!) har det hendt at skuespillere spiller roller som er *veldig* mye yngre enn dem selv.

Det er slettes ikke uvanlig, og ofte helt nødvendig også. Men noen ganger kommer man over eksempler på dette som er så elleville at man har vanskelig for å tro dem.

LES OGSÅ: «Harry Potter»-stjernen brakk nakken i stygg ulykke

Og denne fun facten fra «Harry Potter»-filmene topper rett og slett Jason Earles som spilte tenåring i «Hannah Montana» - og at nesten alle skuespillerne i «Pretty Little Liars» er MYE eldre enn high shcool-rollene sine. Lol.

For tro det eller ei, skuespilleren som spilte Stønne-Stina (aka Moaning Myrtle), spøkelset som henger på jentedoen i første etasje på Galtvort, var faktisk 37 år gammel!

LES OGSÅ: Hør Emma Watson synge live i nytt behind the scenes-klipp

I og med at spøkelset var 14 år da hun ble drept, betyr det at skuespilleren Shirley Henderson var intet mindre enn 23 (!) år eldre enn filmkarakteren sin.

Jepp, vi er like mindblown som det du er!

Enten er det snakk om *veldig* gode gener - eller så MÅ det være litt magi innblandet...