BRUDDRYKTER: Skuespillerparet Britt Robertson og Dylan O'Brien holder forholdet sitt svært privat – dét fører til at duoen titt og ofte utsettes for bruddrykter. FOTO: Scanpix
BRUDDRYKTER: Skuespillerparet Britt Robertson og Dylan O'Brien holder forholdet sitt svært privat – dét fører til at duoen titt og ofte utsettes for bruddrykter. FOTO: ScanpixVis mer

Dylan O'brien

Har Dylan O'brien og Britt Robertson gjort det slutt?

Bruddryktene har svirret rundt paret den siste tiden – nå har vi svaret, én gang for alle.


TOPP: Dylan O'Brien og Britt Robertson er et av våre absolutte favorittpar.

Duoen møttes under innspillingen av «The First Time» i 2012, og har vært kjærester siden.

Til tross for at de begge er store stjerner, har de klart å holde forholdet sitt svært privat: Britt og Dylan viser seg sjelden på celebre tilstelninger sammen, og de fleste bildene av dem er tatt av fansen som møter dem tilfeldig på matbutikken eller på diskré kinodater.

Nettopp fordi de holder forholdet sitt såpass privat og sjelden fotograferes sammen, utsettes paret stadig for bruddrykter.

LES OGSÅ: Nå tar denne kvise-trenden av på Instagram

Denne måneden har de måttet tåle enda en runde med spekulasjoner etter at Dylan la ut på pressetur for å promotere den siste filmen i «Maze Runner»-trilogien.

Så, har stjerneduoen virkelig gått hver til sitt?

Du kan puste ut: For nei, Dylan og Britt er fortsatt sammen.

Dét bekreftet førstnevnte selv i et intervju med Hey U Guys nylig, da han refererte til «kjæresten» sin. Yay!

LES OGSÅ: Britney Spears opptrer i Norge etter 14 år

Bekreftelsen kom da skuespilleren ble spurt om skjegget han måtte gro i forbindelse med filmen «American Assassination» fra 2017.

– Noen ganger ser jeg tilbake på det, og tenker «Wow, jeg levde med det skjegget I et halvt år, og kjæresten min gikk ikke fra meg, lød det fra Dylan.

Se intervjuet under!