VEKKER OPPSIKT: Gigi Hadid har vært opptatt med Milan Fashion Week den siste tiden, men det er ikke modellens turer nedover catwalken som har skapt overskrifter; nå går iPhone-dekselet hennes viralt. FOTO: Scanpix
VEKKER OPPSIKT: Gigi Hadid har vært opptatt med Milan Fashion Week den siste tiden, men det er ikke modellens turer nedover catwalken som har skapt overskrifter; nå går iPhone-dekselet hennes viralt. FOTO: ScanpixVis mer

Gigi Hadid

Gigi Hadids iPhone-deksel går viralt


TOPP: Gigi Hadid er uten tvil en av verdens mest ettertraktede modeller.

Stjernen har vært i brasjen helt siden hun var to år gammel, og har siden den gang covret flere av de mest eksklusive bladene og frontet utallige kampanjer.

Denne måneden har hun, i tospann med lillesøsteren Bella Hadid, vært opptatt med Milan Fashion Week – men det er ikke blondinens catwalk-gange som har fått mest oppmerksomhet.

LES OGSÅ: Derfor sluttet Jennifer Lawrence på skolen som 14-åring

I stedet har bilder av Gigis iPhone-deksel gått viralt!

Dekselet (som forvørig er fra Urban Sophistication) har nemlig et dypt budskap: «Sosiale medier skader din mentale helse», lyder teksten som står påskrevet.

Stjernen har tidligere snakket mye om nettopp mental helse og vært åpen om hvordan internett tærer på psyken hennes – vi digger at Gigi bruker plattformen sin til å sette søkelyset på noe som virkelig aldri kan bli snakket nok om!

LES OGSÅ: Derfor blir Khloé Kardashian beskyldt for å være en dårlig mor

DEKSEL: Gigi Hadid brukte mobildekselet sitt som accesoar i Milano denne uken. FOTO: Scanpix
DEKSEL: Gigi Hadid brukte mobildekselet sitt som accesoar i Milano denne uken. FOTO: Scanpix Vis mer
BUDSKAP: Dette er iPhone-dekselet som vakte oppsikt. FOTO: Scanpix
BUDSKAP: Dette er iPhone-dekselet som vakte oppsikt. FOTO: Scanpix Vis mer