BESKYLDES FOR Å VÆRE RASIST: For andre gang på noen måneder får Gigi Hadid kritikk fra fansen om å oppføre seg rasistisk. Foto: NTB Scanpix
BESKYLDES FOR Å VÆRE RASIST: For andre gang på noen måneder får Gigi Hadid kritikk fra fansen om å oppføre seg rasistisk. Foto: NTB ScanpixVis mer

| Gigi Hadid

Gigi Hadid: Beskyldes IGJEN for å være rasist

Fansen mener supermodellen gjør narr av asiatere i ny video.

TOPP.NO: Det har ikke gått mer enn to måneder siden forrige gang, men igjen opplever Gigi Hadid å få skarp kritikk fra fans som mener hun har oppført seg rasistisk i ny video. 

Forrige gang supermodellen ble beskyldt for å opptre rasistisk, var under American Music Awards i november. I åpningen av det stjernespekkede showet latet blondinen som at hun var USAs nye førstedame, Melania Trump — og fansen mente etterlingningen minnet mer om mobbing enn en uskyldig spøk.

LES OGSÅ: Kim Kardashian røper at hun har en merkelig vane i senga

Og nå kalles altså it-jenta igjen for rasist, melder BuzzFeed News.

I en video lillesøsteren Bella Hadid la ut på Instagram Stories i helgen ser man Gigi holde opp en kjeks som er formet som ansiktet til Buddha. 

Hun myser deretter med øynene og gliser på en måte som får det til å se ut som at hun forsøker å ligne på Buddha-ansiktet på kjeksen.

LES OGSÅ: Så rik er faktisk Kylie Jenner


Bella var kjapt ute med å fjerne videoen av storesøsteren, men allerede hadde fans rukket å dele videoen videre. 

Nå renner Twitter over av skarp kritikk fra fans som mener California-jenta gjør narr av asiatere, og asiatiske trekk, i videoen.

LES OGSÅ: Gigi Hadid og Zayn utvidet familien i all hemmelighet

I tillegg peker en fan på at hun dater en med asiatisk bakgrunn selv (Zayn Maliks familie er fra Pakistan), og derfor burde holdt seg for god for spøken. 


Vi i Topp-redaksjonen tviler på at Gigi mente dette som noe mer enn en spøk, men er så klart enige i at man ikke skal gjøre narr av andre for hvordan de ser ut, hvordan de snakker eller hvor de kommer fra!

Supermodellen har ikke kommentert beskyldningene.